Ελλάδα

Νέα Ερυθραία: Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών

Νέα Ερυθραία: Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών
Νέα Ερυθραία: Οι αστυνομικοί έβγαλαν τα υπηρεσιακά τους όπλα ώστε να ανταποδώσουν τα πυρά, ωστόσο δεν το έκαναν καθώς ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο κινούνταν πολύ κοντά.

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία αργά το βράδυ της Πέμπτης (15/4), όταν άγνωστοι κατά τη διάρκεια καταδίωξης άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία. Θυμίζουμε ότι πυροβολισμοί έπεσαν τις προηγούμενες ημέρες και στο Περιστέρι αλλά και στη Συγγρού.

Τι συνέβη χθες:

Ήταν λίγα λεπτά μετά τη 1:00 τα ξημερώματα όταν οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ πλησίασαν μηχανή για έλεγχο στην διασταύρωση των οδών Αγίων Σαράντα και Θησέως. Συγκεκριμένα, έκαναν νόημα σε ένα όχημα όπου επέβαιναν δύο άτομα, για να τους κάνουν έλεγχο και δέχτηκαν πυροβολισμούς. Σύμφωνα με το lawandorder.gr, οι δύο επιβαίνοντες πυροβόλησαν αρκετές φορές, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κάποιος αστυνομικός.

Οι ειδικοί φρουροί καταδίωκαν τους δράστες από τη γέφυρα Βαρυμπόμπης και όταν εκείνοι διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να ξεφύγουν, ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας έβγαλε ένα όπλο, το οποίο είχε μέσα σε σάκο και πυροβόλησε πολλές φορές εναντίον των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί έβγαλαν τα υπηρεσιακά τους όπλα ώστε να ανταποδώσουν τα πυρά, ωστόσο δεν το έκαναν καθώς ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο κινούνταν πολύ κοντά.

Τα άτομα που επέβαιναν στη μοτοσυκλέτα φορούσαν κράνη και κουκούλες τύπου full face. Στο σημείο έσπευσαν ενισχύσεις, με τους δράστες να αναζητούνται. Επίσης, βρέθηκαν 3 κάλυκες. Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Ειδικών φρουρών, Στράτο Μαυροειδάκο, ο οποίος μίλησε στον Θέμα 104,6, οι δράστες πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών. «Δεν ρίξανε στον αέρα να εκφοβίσουν, έριξαν στοχευμένα εναντίων των συναδέρφων μου», είπε ο κ. Μαυροειδάκος στον ραδιοφωνικό σταθμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments