Τεχνολογία

Facebook: Τα νέα ταχυραντεβού για να εντυπωσιάσετε μέσα σε 4 λεπτά

Facebook: Τα νέα ταχυραντεβού για να εντυπωσιάσετε μέσα σε 4 λεπτά
Facebook: Τα online ραντεβού πάνε σε άλλο τελείως επίπεδο.

Εκτός από τη νέα δυνατότητα των διαδικτυακών πληρωμών, το Facebook παρουσιάζει μια ακόμη καινοτομία που στέλνει τα online ραντεβού σε άλλο level. Συγκεκριμένα με την εφαρμογή Sparked, η οποία ορίζεται ως μία «video dating εφαρμογή με ευγενικούς ανθρώπους», οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα event του οποίου είναι ακόμα άγνωστη η διάρκεια και να περάσουν από ταχυραντεβού μέσω video που διαρκούν τέσσερα λεπτά. 

Στη συνέχεια, αν υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον, μπορεί να προγραμματιστεί ένα δεύτερο ραντεβού 10 λεπτών όπου οι χρήστες ενθαρρύνονται να ανταλλάξουν προσωπικές πληροφορίες και να παραμείνουν σε επαφή μέσω Instagram, iMessage ή email. Η εφαρμογή είναι δωρεάν προς το κοινό ενώ δεν έχει swipes, δημόσια προφίλ ή μηνύματα.

Το Facebook υποστηρίζει πως το Sparked είναι ένα πείραμα το οποίο βρίσκεται στα πρώτα στάδια ανάπτυξής του και προς το παρόν είναι διαθέσιμο σε μία πολύ μικρή μερίδα ανθρώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μετά το Facebook Dating, είναι η δεύτερη  εφαρμογή της εταιρίας που αφορά online ραντεβού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments