Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [17.04.21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [17.04.21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί τα ζώδια για να επιλύσουν κάποια προβλήματα που τους ταλαιπωρούν στις σχέσεις τους.

Κριός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένα πού τρυφερό κλίμα στην σχέση σας. Αν και γενικά προτιμάτε μια πιο τολμηρή και ευθεία προσέγγιση, σήμερα αισθάνεστε βαθιά συναισθηματικοί και είστε πρόθυμοι να πάτε μέχρι την άκρη του κόσμου για να ικανοποιήσετε τον/την σύντροφό σας.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας για κάποιο ξεχωριστό άτομο. Αυτό μπορεί να είναι κάτι που δεν έχετε προγραμματίσει ή σκεφτεί ιδιαίτερα. Θα σας έρθουν όλα φυσικά. Με αυτή την κίνηση θα έρθετε πιο κοντά στο συγκεκριμένο άτομο και θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για μια υπέροχη, ρομαντική βραδιά.

Δίδυμος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας προκαλεί κάποια σύγχυση, ειδικά αν ο/η αγαπημένος/η σας αρχίζει να μιλάει για συναισθήματα. Το πρόβλημα δεν είναι ότι θα μιλήσετε για αυτά. Το θέμα είναι ότι ίσως χρειαστεί να αρχίσετε να αποκαλύπτετε μερικές αλήθειες που σας αφορούν. Όχι ότι είναι κάτι κακό, απλά θα προτιμούσατε να το αποφύγετε.

Καρκίνος

Αν είχατε σκεφτεί ποτέ να αγοράσετε στο ταίρι σας ένα βιβλίο με ερωτική ποίηση, τότε μάλλον σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό εγγυάται ότι αυτή η κίνηση θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα λατρέψει αυτό το δώρο.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αφιερώσετε με τον/την σύντροφό σας λίγο ποιοτικό χρόνο στις δραστηριότητες που απολαμβάνετε και οι δύο. Αλλά ίσως αυτό που χρειάζεστε περισσότερο από όλα είναι μια ειλικρινής συζήτηση. Να είστε σε θέση να συνομιλήσετε για οτιδήποτε μπορεί να σας απασχολεί.

Παρθένος

Σας φαίνεται ότι το τελευταίο σας ραντεβού ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό και, ως εκ τούτου, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ξανακούσετε νέα του. Ή τουλάχιστον έτσι θα σκεφτόταν ο παλιός σας εαυτός. Το σημερινό πλανητικός σκηνικό σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε ότι, στην πραγματικότητα, μπορεί να συμβαίνει το αντίστροφο. Το ερωτικό σας ενδιαφέρον σας θαυμάζει περισσότερο από ότι φαντάζεστε και ανησυχεί ότι δεν είναι αντάξιό σας.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνουν να μαλακώσετε την συμπεριφορά σας και να ενισχύσετε την εικόνα σας με κάποιο τρόπο, καθώς και την προσέγγισή σας προς ένα συγκεκριμένο άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε. Έχετε παρατηρήσει ότι η διάθεσή του/της αλλάζει πολύ γρήγορα και δυσκολεύστε να ανταποκριθείτε. Αλλά είστε αποφασισμένοι να το πάτε μέχρι τέλους. Μην ανησυχείτε. Ακόμη και αν δείχνει ότι δεν ανταποκρίνεται, σίγουρα σας έχει προσέξει.

Σκορπιός

Η συμπεριφορά σας είναι πιο περίπλοκη από ότι συνήθως και συνεχώς στέλνετε ανάμεικτα σήματα στο ερωτικό σας ενδιαφέρον. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι αυτό το άτομο είναι βαθιά διαισθητικό και έχει ήδη καταλάβει ότι υπάρχουν περισσότερα σε εσάς από όσα δείχνετε. Το παιχνίδι έχει ήδη τελειώσει!

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι η συνηθισμένη άμεση προσέγγισή σας σε ερωτικά θέματα μπορεί να μην λειτουργεί σήμερα. Υπάρχουν πολύ πιο λεπτές επιρροές, που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κάντε την επόμενη κίνηση. Θα πρέπει να είστε σε θέση να διαβάζετε πίσω από τις γραμμές και να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στις παρατηρήσεις σας.

Αιγόκερως

Σήμερα θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ στην ερωτική σας ζωή. Τυχόν τολμηρές ή ακατάλληλες δηλώσεις αγάπης ενδέχεται να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα σε κάποιον/α που επιθυμείτε να γοητεύσετε. Είστε συνήθως πολύ πειθαρχημένοι σε αυτά τα θέματα ούτως ή άλλως, αλλά αυτό το άτομο χρειάζεται ειδικούς χειρισμούς.

Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας εμπλέξει σε μερικά ερωτικά παιχνίδια, από τα οποία θα προτιμούσατε να απέχετε. Δυσκολεύεστε ήδη αρκετά να καταλάβετε πώς αισθάνεστε πραγματικά για ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά όταν πρέπει να καταλάβετε και γιατί συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρεται ή ποια είναι τα κίνητρά του πελαγώνετε. Χαλαρώστε και πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται.

Ιχθύς

Όσο ευθείς και αν προσπαθείτε να είστε με ένα συγκεκριμένο άτομο, απλά δεν πιάνει το μήνυμα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι απλά πιστεύει ότι το παίζετε δύσκολοι και το μόνο που χρειάζεται είναι να συνεχίσει τις προσπάθειες. Θα πρέπει να του/της πείτε πιο άμεσα ότι δεν ενδιαφέρεστε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments