Ελλάδα

Νέος Κόσμος: Σύγκρουση τραμ με ΙΧ – Εγκλωβισμένος ένας ηλικιωμένος

Νέος Κόσμος: Σύγκρουση τραμ με ΙΧ – Εγκλωβισμένος ένας ηλικιωμένος
Νέος Κόσμος: Στο σημείο της σύγκρουσης επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα προκειμένου να απεγκλωβίσουν έναν ηλικιωμένο.

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας (19/4) στην Πυροσβεστική, ύστερα από σύγκρουση τραμ με ΙΧ στο Νέο Κόσμο. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ηλικιωμένος ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τροχαία ατυχήματα είναι αρκετά συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα στη χώρα. Μόλις το Σάββατο (17/4) οδηγός παρέσυρε άνδρα και τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος ενώ θύμα σε τροχαίο ήταν και μια 23χρονη στη Θεσσαλονίκη.

Τι συνέβη σήμερα στο Νέο Κόσμο:

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων στο τραμ, το συμβάν έλαβε χώρα όταν ο ηλικιωμένος οδηγός πήγε να κάνει αναστροφή στην Καλλιρρόης και Ηρακλέους, με αποτέλεσμα να παρασύρει το όχημά του το διερχόμενο τραμ. Ο ηλικιωμένος απεγκλωβίστηκε και διακομίστηκε στο Γεννήματας με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία. Στο σημείο της σύγκρουσης επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό. Εξαιτίας της σύγκρουσης, τερματικός σταθμός είναι προσωρινά τερματικός σταθμός η στάση Κασομούλη στον Νέο Κόσμο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments