Ελλάδα

Σήφης Βαλυράκης: Ο δεύτερος μάρτυρας κατέθεσε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών

Σήφης Βαλυράκης: Ο δεύτερος μάρτυρας κατέθεσε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών
Σήφης Βαλυράκης: Η νέα μαρτυρία έρχεται να ρίξει φως στον μυστηριώδη θάνατο του πρώην ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστή η ύπαρξη ενός δεύτερου μάρτυρα για την υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη. Ο νέος αυτός μάρτυρας εμφανίστηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου και κατέθεσε ότι γνωρίζει για την υπόθεση, σε μία προσπάθεια να εξιχνιαστεί το μυστήριο γύρω από τον θάνατο του πρώην ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας υποστήριξε ότι είδε δύο αλιείς από την Ερέτρια – τούς οποίους αναγνώρισε – να διαπληκτίζονται έντονα μαζί του, με αποτέλεσμα ο πρώην υπουργός να βρεθεί στη θάλασσα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, ο μάρτυρας φέρεται αρχικά να μη επιθυμούσε να δώσει κατάθεση στην προανακριτική αρχή της Χαλκίδας αλλά προσήλθε αυτοβούλως στη Δίωξη Ανθρωποκτονιών, όπου και έδωσε κατάθεση, η οποία και θα διαβιβαστεί εκ νέου στο Λιμενικό που έχει αναλάβει την έρευνα για την υπόθεση.

«Ο πιο ψηλός από τους δύο που ήταν μες στο σκάφος δημιούργησε το πρόβλημα. Αυτός είναι που πήρε το κοντάρι και χτύπησε. Ας το πούμε κοντάρι, δε το λέμε γάντζο, διότι δεν ξέρουμε τι είχε στην άκρη. Δε βρήκαν σε επαφή το ένα σκάφος με το άλλο» φέρεται να είπε ο μάρτυρας.

«Η οικογένεια από την πρώτη στιγμή ήξερε ότι δεν υπήρχε αυτοτραυματισμός» είπε, μιλώντας στο MEGA, ο Γιάννης Παγορόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη, προσθέτοντας: «Μιλάγαμε εξ αρχής για δολοφονική πράξη».

Σήφης Βαλυράκης: Η σύζυγός του υποστηρίζει ότι πρόκειται για δολοφονία

Η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη, Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, εξέφρασε την πεποίθησή της πως ο σύζυγός της δολοφονήθηκε, με την τοποθέτησή της να γίνεται γνωστή μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος της ιατροδικαστικής έρευνας για το θάνατό του.

Σύμφωνα με τη σύζυγο του Σήφη Βαλυράκη τα νέα δεδομένα ρίχνουν φως στην υπόθεση, η οποία δεν ήταν επεισόδιο αυτοτραυματισμού, αλλά δολοφονία: «Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο, ότι ο σύζυγός μου, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε. Τώρα πλέον έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη για να ανακαλύψει την αλήθεια και να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτούς που στέρησαν τη ζωή από τον άνθρωπό μας….», δήλωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments