Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [19/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [19/04/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, μπορεί να έρθουν αντιμέτωπα με εκπλήξεις ενώ θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά με τις αποφάσεις που θα πάρουν για το μέλλον τους.

Κριός

Ο εραστής σου μπορεί να χρειαστεί την έντιμη συμμετοχή σου και είσαι έτοιμη να την προσφέρεις. Μπορεί να υπάρξει ζήτημα σχετικά με την ανισορροπία που επικρατεί στον κόσμο του και θα βρεις τρόπους να τη διορθώσεις. Συνδυάζεις την ηρεμία με την ευαισθησία με όλους τους σωστούς τρόπους και είναι πιθανό να κάνεις τον εραστή σου πολύ χαρούμενο που ήρθε σε σένα για βοήθεια.

Ταύρος

Κάποιος που αγαπάς ή θέλεις να έρθεις πιο κοντά μπορεί να είναι πολύ χαρούμενος που κάνει μια συγκεκριμένη συζήτηση μαζί σου. Πιθανώς το θέμα, να σοκάρει κι εσένα ευχάριστα. Θα υπάρχει κάτι διασκεδαστικό στην ατμόσφαιρα, αν επιτρέψεις στη συζήτηση να κατευθυνθεί, σε θέματα ασυνήθιστα ή ταμπού. Μ’ αυτό τον τρόπο θα μειωθούν ή θα αφαιρεθούν ορισμένες αναστολές ανάμεσά σας. Με τα σωστά επίπεδα ευαισθησίας, αυτή η ανταλλαγή θα είναι υγιής.

Δίδυμος

Αν μια συζήτηση μ’ αυτόν που αγαπάς δεν σημειώνει πρόοδο, τότε έχεις άλλους τρόπους στο μυαλό σου. Αν όμως αντιμετωπίζεις ένα ζήτημα που αφορά τον αγαπημένο σου, τότε πρέπει να του ξεκαθαρίσεις, πως δεν είσαι μάντης. Ενθάρρυνέ τον να σου ανοιχτεί και να σου μιλήσει για ό,τι τον προβληματίζει. Μπορείς να του παρέχεις τη βοήθεια που χρειάζεται, αλλά πρέπει να σε συναντήσει κάπου στη μέση. 

Καρκίνος

Ανεξάρτητα από την οικειότητα που υπάρχει ανάμεσά σας, πίστεψε πως ξεκινάς με το ταίρι σου ένα νέο και μοναδικό ταξίδι. Μπορεί εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα να μην ένιωθες έτοιμη όσο τώρα για την νέα περιοχή που σας προσκαλεί να διαβείτε. Όμως υπάρχουν αποδείξεις – αν τις χρειάζεσαι – πως το παθιασμένο ταξίδι σας, έχει ενισχύσει τη σχέση σας. Γι’ αυτό προχωρήστε! 

Λέων

Μια παρόρμησή σου για δημιουργία δράματος στο δεσμό σου μπορεί να ενταθεί αλλά ο εξωραϊσμός της κατάστασης, είναι μια άλλη ιστορία. Αν αυτό το κάνεις για να εντυπωσιάσεις ή για να ιντριγκάρεις τον αγαπημένο σου, θα νιώσεις άσχημα, αν καταλήξει σε φιάσκο. Το να αποφεύγεις να παραδεχτείς τα αληθινά σου συναισθήματα, δεν είναι συνετό…ειδικά τώρα. 

Παρθένος

Δεν έφτασε το τέλος του κόσμου επειδή δεν μπορείς να βρεις κοινό έδαφος με τον εραστή σου. Μπορεί να χρειαστούν ορισμένες επιπλέον συζητήσεις για να καταλήξετε σ’ ένα συμβιβασμό. Υπάρχουν πολύτιμα μαθήματα από τον τρόπο που αντιμετωπίζεις μια τρέχουσα πρόκληση. Αν απαιτείται λίγο περισσότερος χρόνος για να δημιουργήσεις ένα πιο ήρεμο ή συμβιβαστικό κλίμα, τότε πάρε τον.

Ζυγός

Μπορεί αυτά που θέλεις να πεις στον αγαπημένο σου να είναι απαραίτητο να ειπωθούν σε μετρημένες δόσεις. Γιατί αν εκφράσεις όλα όσα σκέφτεσαι μονομιάς θα καταλάβεις και μόνη σου πως δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που ελπίζεις. Μείνε ήρεμη κι επικεντρωμένη, ώστε αυτά που θα πεις να τα κατανοήσει ο εραστής σου. Όσο περισσότερη καλοσύνη στηρίζει τα λεγόμενά σου, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις.

Σκορπιός

Το μυαλό σου – και πιθανώς η φαντασία σου – θα σε οδηγήσουν σε μια περιοχή που δεν περιλαμβάνει τον εραστή σου. Μπορεί να υπάρχουν λόγοι που πρέπει να αφοσιωθείς σε ένα προσωπικό σχέδιο ή έργο. Είναι όμως σημαντικό να βρεις τον σωστό τρόπο για να το ανακοινώσεις στο ταίρι σου. Αν είσαι πιο παραγωγική, αυτό σημαίνει πως νιώθεις πιο ανανεωμένη…και είναι κάτι που θα λατρέψει ο σύντροφός σου.

Τοξότης

Αν υπάρχει κάτι μέσα στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου που θέλεις να το αλλάξεις, πρόσεξε την αποφασιστικότητα με την οποία το επιδιώκεις. Επειδή αυτό το διάστημα, η αφοσίωση στο παθιασμένο σου μέλλον θα ενισχυθεί. Μην βιάζεσαι να φτάσεις στο παθιασμένο σου μέλλον. Θα είναι πάντα εκεί και θα σε περιμένει – όταν νιώσεις πως είσαι έτοιμη!

Αιγόκερως

Αν έχεις αποφασίσει να δεις το ποτήρι στη σχέση σου μισοάδειο τότε πρέπει να το συζητήσεις με το σύντροφό σου. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να αφήσεις στην άκρη φόβους ή αμφιβολίες και να παραδεχτείς πως δεν είναι μοναδική η πρόκληση που αντιμετωπίζεις. Ήσουν και πριν σ’ αυτή τη θέση, αλλά κατάφερες να συνέλθεις και να προχωρήσεις. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και τώρα. Μην αφήσεις ένα μικρό εμπόδιο να φρενάρει την παθιασμένη σου πρόοδο.

Υδροχόος

Τα ερωτικά σου θα έχουν αρκετό δράμα σήμερα. Όμως δεν χρειάζεται να προσθέσεις κι άλλο λάδι στη φωτά αντιμετωπίζοντας με σοβαρότητα το θέμα. Είχες αποδείξει στο παρελθόν πως μπορείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου αντιμετωπίζοντας με χάρη…. παρόμοια θέματα στο παρελθόν. Ανέλαβε τα ηνία της κατάστασης και γίνε αυτή που θα ηρεμήσει και θα δημιουργήσει θετικό κλίμα στη σχέση σου.

Ιχθύς

Το άγχος σε έχει εξαντλήσει κι αυτό που χρειάζεσαι τώρα τόσο εσύ, όσο και η σχέση σου, είναι ηρεμία και ανάπαυλα. Μπορεί να υπάρχει κι ένα ζήτημα που αφορά κάποιες τραυματικές καταστάσεις από το παρελθόν που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Όμως τώρα, μπορείς να ανοίξεις την πόρτα στην παθιασμένη χαρά. Τώρα είναι καλή στιγμή για να προσπαθήσεις να συμβιβαστείς με ένα ενοχλητικό ή επώδυνο θέμα και να το αφήσεις οριστικά πίσω σου! 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments