Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: «Υποχώρησε το θέμα Λουτσέσκου μετά τις αντιδράσεις του κόσμου»

Κετσετζόγλου: «Υποχώρησε το θέμα Λουτσέσκου μετά τις αντιδράσεις του κόσμου»
Κετσετζόγλου: Από ό, τι φαίνεται οι αντιδράσεις των οπαδών της ΑΕΚ στην περίπτωση πρόσληψης του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ έχουν πάει το θέμα πίσω.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε εκ νέου στο θέμα της πρόσληψης του Ραζβάν Λουτσέσκου στην ΑΕΚ. Θυμίζουμε ότι η Ένωση είναι σε αναζήτηση τεχνικού για την επόμενη χρονιά, ενώ ο ίδιος ρεπόρτερ αρχικά είχε δηλώσει ότι δεν μπορούσε να αφαιρέσει τον Ρουμάνο πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ από το κάδρο.

Σύμφωνα με όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου, μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη και Βάιου Τσούτσικα, η επιθυμία να κλείσει άμεσα νέος τεχνικός έχει πάει πιο πίσω.

Κετσετζόγλου: «Υποχώρησε το θέμα Λουτσέσκου μετά τις αντιδράσεις του κόσμου»

Κετσετζόγλου: «Υποχώρησε το θέμα Λουτσέσκου μετά τις αντιδράσεις του κόσμου»

Στη συνέχεια, πάντως, υπογράμμισσε ότι το θέμα του Ρουμάνου προπονητή έχει υποχωρήσει πάρα πολύ, κυρίως εξαιτίας των αντιδράσεων που υπήρξαν από τον κόσμο, αλλά και του πολύ αρνητικού κλίματος που εισπράχθηκε από τους οργανωμένους.

Κατά τ’ άλλα στάθηκε στην προοδευτική βελτίωση που εμφανίζει η «Ένωση» μετά το σοκ με τον Ολυμπιακό και παρόλο που σημείωσε ότι δεν είναι ακόμα ομάδα που μπορείς να την εμπιστευτείς, υπογράμμισε την ευκαιρία που έχει με τον Παναθηναϊκό να πάρει τεράστιο προβάδισμα για την Ευρώπη.

Κετσετζόγλου: Οι δηλώσεις για τον Λουτσέσκου

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ ήταν, όντως, βελτιωμένη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου επικράτησε με 3-1. Υπερήφανος για τους παίκτες του στην Ένωση δήλωσε ότι είναι ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε στις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα, ενώ επεσήμανε τα στοιχεία που έδειξε στο συγκεκριμένο παιχνίδι και της επέτρεψαν να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε χθες στο ραδιόφωνο της Marca και για το «καυτό» θέμα των ημερών, την European Super League. «Δεν μου φαίνεται πολύ δίκαιο, κερδίζουν μόνο οι μεγάλες ομάδες με τους δυσθεώρητους προϋπολογισμούς. Θα κλείσει η πόρτα για πολλά πρωταθλήματα και πολλές ομάδες. Είναι ένα ιδιωτικό πάρτι κάποιων φίλων», σημείωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο Μανόλο Χιμένεθ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments