Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Προετοιμάζεται για Αστέρα Τρίπολης

Ολυμπιακός: Προετοιμάζεται για Αστέρα Τρίπολης
Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι άφησαν πίσω τους την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και εστιάζουν για το αυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός, που έχει εξασφαλίσει και μαθηματικό το δεύτερο συνεχόμενο και 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, αφήνει πίσω του την κακή παρένθεση στην Τούμπα, όπου και έχασε από τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική και εστιάζει στο αυριανό (Τετάρτη, 21/04) παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο θα διεξαχθεί, στο «Γ. Καραϊσκάκης» με σέντρα στις 17:15.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους Αχμέντ Χασάν και Ρούμπεν Σεμέδο να είναι στη διάθεσή του, σε αντίθεση με τον Ουσεϊνού Μπα, που έμεινε εκτός από τη χθεσινή προπόνηση λόγω προβλήματος στη μέση. Αυτό ανάγκασε τον πορτογάλο τεχνικό να μην συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα μείνει εκτός για περίπου δέκα ημέρες.

Αφού ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Πρωταθλητών Ελλάδος για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ο προπονητής από την Ιβηρική ανακοίνωσε τους 26 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του. Αυτοί είναι οι: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Ντρέγκερ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός

Διαιτητής ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλοςμε βοηθούς τους Νικολακάκη και Νικολαϊδη. Τέταρτος θα είναι ο Κουτσιαύτης, στο VAR ο Σάντος Βάσκο και AVAR ορίστηκε ο Μπαλτάς.

Η συνέντευξη του Κένι Λαλά

Συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι της Nova έδωσε ο Γάλλος, δεξιός οπισθοφύλακας των ερυθρολεύκων, Κένι Λαλά.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:  Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Από την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε στόχο να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Είμαστε μια ομάδα που πάντα θέλει να κερδίζει και η ήττα αυτή μόνο κακό μας έκανε. Γι’ αυτό πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες την Τετάρτη».

Για το αν ανυπομονεί να αγωνιστεί και αν έχει δυσκολευτεί στην προσαρμογή: «Ελπίζω να γίνει. Έχω έρθει για να δείξω τι είμαι ικανός να προσφέρω. Το κάνω καθημερινά και περιμένω την ευκαιρία μου. Δεν έχω πρόβλημα προσαρμογής, με έχουν βοηθήσει όλοι. Μου αρέσει να αγωνίζομαι και όταν δεν συμβαίνει αυτό κάποιες φορές επηρεάζεται η αυτοπεποίθησή μου».

«Είναι ένα σύστημα που μπορεί να με βοηθήσει βάσει χαρακτηριστικών, αλλά στον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι έτοιμος και ικανός να ανταπεξέλθεις σε κάθε σύστημα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments