Πως Να

Apple ID: Συμβουλές για την ασφάλεια του iPhone

Apple ID: Συμβουλές για την ασφάλεια του iPhone
Apple ID: Ο τεχνολογικός κολοσσός έχει εστιάσει τα τελευταία χρόνια πάνω στην ασφάλεια των προϊόντων του και κυρίως πάνω στην ασφάλεια των iPhone.

Το Apple ID είναι αυτό με το οποίο κάθε χρήστης αποκτά πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες των προϊόντων της Apple. Ήδη έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του iPhone 13. Ακόμη, έχει αναπτύξει νέους χάρτες που μπορούν να πλοηγηθούν ακόμα και σε εμβολιαστικά κέντρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Apple τα τελευταία χρόνια έχει εστιάσει αρκετά στην ασφάλεια και την προστασία προσωπικών δεδομένων. Την ίδια ώρα προσφέρει νέες επιλογές και τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προστατέψετε τις συσκευές σας.  Παρακάτω θα δούμε βήμα προς βήμα τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ελέγξετε αν κάποιο άλλο άτομο έχει πρόσβαση στην συσκευή ή τους λογαριασμούς σας.

Βήμα προς βήμα ο τρόπος ελέγχου

Για να δείτε ποιες συσκευές σχετίζονται με το Apple ID σας

Απο iPhone ή iPad:

#1 Μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις”

#2 Επιλέξτε το όνομα σας

#3 Πατήστε στην επιλογή “Οικογενειακή κοινή χρήση”

Απο Mac:

#1 Μεταβείτε στις ρυθμίσεις

#2 Apple ID

#3 Ελέγξτε την λίστα με τις συσκευές σας στα αριστερά

Από άλλες συσκευές:

Μπορείτε επίσης να δείτε ποιες συσκευές έχουν πρόσβαση στο Apple ID σας από οποιαδήποτε συσκευή μέσω του συνδέσμου appleid.apple.com. Από εκεί μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τις συνδεδεμένες συσκευές και να επιλέξετε αφαίρεση σε περίπτωση που θέλετε να αφαιρέσετε τον λογαριασμό σας από κάποια.

Ελέγξτε αν υπάρχουν καταχωρημένα αλλονών δακτυλικά αποτυπώματα ή Face ID

#1 Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις

#2 Επιλέξτε Face ID και κωδικός

#3 Εισάγετε το συνθηματικό σας για πρόσβαση στις ρυθμίσεις

#4 Πατήστε επαναφορά σε περίπτωση που πιστεύετε ότι κάποιος άλλος γνωρίζει το συνθηματικό σας ή έχει προσθέσει εναλλακτικό δακτυλικό αποτύπωμα ή face id.

Apple

H Apple Inc. (μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2007 Apple Computer Inc.) γνωστή και απλώς ως Apple είναι αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας, με έδρα στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια που σχεδιάζει, αναπτύσσει και πωλεί καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη, λογισμικό, διαδικτυακές υπηρεσίες και υπολογιστές. Τα πιο γνωστά από τα προϊόντα της είναι οι υπολογιστές της σειράς Macintosh (Mac) το λειτουργικό σύστημα Mac OS X, η φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων iPod, τo έξυπνο τηλέφωνο iPhone, ο υπολογιστής ταμπλέτα iPad και το έξυπνο ρολόι Apple Watch.

Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία iSquare, θυγατρική της Quest Holdings.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments