Πως Να

iOS 14 σίγαση: Συμβουλές για κλήσεις από άγνωστο

iOS 14 σίγαση: Συμβουλές για κλήσεις από άγνωστο
iOS 14 σίγαση: Μερικές φορές έχει συμβεί σε όλους να έχουν κλήσεις από άτομα με άγνωστο αριθμό, υπάρχει όμως τρόπος για να επιβληθεί σίγαση.

Η σίγαση αποτελεί μία νέα λειτουργία που έφερε το iOS 14 στα iPhone. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει δυνατότητα σίγασης ιστοσελίδων στο Google Chrome. Ακόμη, η Apple έχει εξηγήσει την σημασία της πορτοκαλί κουκίδας στα iPhone.

Πιο συγκεκριμένα, η λήψη συνεχώς ανεπιθύμητων μηνυμάτων και κλήσεων αποτελεί μεγάλη ενόχληση για αρκετούς χρήστες. Για αυτον τον λόγο η Apple από το iOS 13, συμπεριέλαβε την λειτουργία η οποία επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιούν αυτόματα τις κλήσεις από αγνώστους ή ανεπιθύμητους αριθμούς.

Για αυτόματη σίγαση

Η λειτουργία δεν είναι προεπιλεγμένη οπότε για την ενεργοποίηση της θα χρειαστεί να μεταβείτε στις ρυθμίσεις και να την ενεργοποιήσετε χειροκίνητα ακολουθώντας τα 4 απλά βήματα που βλέπουμε παρακάτω:

#1 Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις

#2 Επιλέξτε Τηλέφωνο

#3 Επιλέξτε σίγαση αγνωστων καλούντων

#4 Ενεργοποιήστε την Ρύθμιση

Αφού ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα οι κλήσεις από αγνώστους αριθμούς θα τίθενται σε σίγαση, θα αποστέλλονται στον τηλεφωνητη και θα εμφανίζονται στην λίστα “Πρόσφατα”. Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις εισερχομένων κλήσεων μόνο από άτομα που βρίσκονται στην λίστα επαφών σας, άτομα που βρίσκονται στην λίστα των πρόσφατων εξερχομένων κλήσεων και άτομα που έχουν εμφανιστεί στις προτάσεις Siri. Έτσι, εάν ξεχάσετε ότι έχετε ενεργοποιήσει την ρύθμιση μπορεί να χάσετε κάποια σημαντική κλήση, για αυτό πριν την ενεργοποίηση βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει όλους τους χρήσιμους αριθμούς στην λίστα επαφών σας.

Οι αλλαγές στα μηνύματα

Μια από τις νέες επιλογές είναι το καρφίτσωμα μιας συνομιλίας. Αν δέχεστε πολλά μηνύματα καθημερινά αυτή η επιλογή θα σας σώσει από το ψάξιμο. Με το iOS 14 μπορείτε να επιλέξετε ποιες συνομιλίες θα μένουν στην κορυφή της σελίδας. Αυτό μπορεί να γίνει πηγαίνοντας απλά στα μηνύματα και σύροντας προς τα δεξιά, προκειμένου να πατήσετε την επιλογή με την «καρφίτσα». Μπορείτε να καρφιτσώσετε έως και εννέα συνομιλίες στην κορυφή.

Το iOS 14 δίνει τη δυνατότητα πλέον, να κάνετε mention σε μια ομαδική συζήτηση στα μηνύματα, τον χρήστη που θέλετε να απευθυνθείτε. Αυτό μπορείτε να το κάνετε είτε πατώντας το κλασσικό «@» και το όνομα, είτε γράφοντας το όνομα του χρήστη και πατώντας επάνω θα το δείτε να εμφανίζεται. iOS 14 σίγαση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments