Lifestyle

Νίκος Μουτσινάς: Του έκανε φάρσα η Δανάη Μπάρκα

Νίκος Μουτσινάς: Του έκανε φάρσα η Δανάη Μπάρκα
Νίκος Μουτσινάς: Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε σήμερα τον παρουσιαστή στο «Καλό Μεσημεράκι», αφού η Δανάη Μπάρκα τού έκανε μια τηλεφωνική, ξεκαρδιστική φάρσα.

Ο Νίκος Μουτσινάς, όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα (23/4) στο «Καλό Μεσημεράκι» ασχολήθηκε με τα ερωτικά προβλήματα των τηλεθεατών που του τα εμπιστεύονται. Δεν είναι όμως και λίγες οι φορές που την έχει «πατήσει» με διάσημους φίλους του που τηλεφωνούν παριστάνοντας πως είναι τηλεθεατές με ερωτικά προβλήματα και ζητούν βοήθεια και συμβουλές από τον γνωστό παρουσιαστή. Χθες, ασχολήθηκε και με το ζήτημα Μαριαλένας-Σάκη από το Survivor, καθώς η Χριστίνα Κεφαλά τού αποκάλυψε ψιθυριστά το μήνυμα της Μαριαλένας στον Γιώργο Λιβάνη.

Σήμερα τη σκυτάλη πήρε η Δανάη Μπάρκα που του έκανε μια ξεκαρδιστική φάρσα. Ο «Μούτσι» έπεσε στα δίχτυα της παρουσιάστριας του «Πάμε Δανάη», η οποία είναι και καλή ηθοποιός επίσης. Υποδύθηκε μια κοπέλα με πρόβλημα σε μια νέα γνωριμία, στέλνοντας αρχικά μήνυμα το οποίο διάβασε ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής.

Ο Νίκος διαβάζοντας την ιστορία της έμεινε με ανοιχτό το στόμα και δεν θα μπορούσε να μην επικοινωνήσει μαζί της. Η Δανάη έπαιξε εξαιρετικά τον ρόλο της, με τον Νίκο Μουτσινά να μην την καταλαβαίνει, μέχρι το τέλος που του αποκάλυψε ποια είναι.

Δείτε το στιγμιότυπο.

Μια δυνατή σχέση φιλίας

Νίκος Μουτσινάς και Δανάη Μπάρκα συνδέονται με μια βαθιά φιλία και ανάμεσα τους υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και σεβασμός. Μάλιστα, η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου είχε δηλώσει πρόσφατα πως θέλει να είναι η νονά του παιδιού του παρουσιαστή, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη για να μπορέσει να γίνει πατέρας.

«Οικογένεια είναι η κοινότητα που φτιάχνουμε με ό,τι τρόπο θέλει ο καθένας για να δώσουμε αγάπη», ήταν το σχόλιο που έκανε η Δανάη Μπάρκα. Στη συνέχεια, όμως, είπε κάτι που κανείς δεν περίμενε…

«Κλώνε βαφτίζουμε;», ρώτησε τον floor manager η Δανάη Μπάρκα και κοιτώντας ευθεία στην κάμερα είπε: «Νίκο-Μαίρη, κάνουμε ανοιχτή πρόταση. Προκαλώ τον Νίκο και την Μαίρη, εγώ και ο Κλώνος να είμαστε οι νονοί του παιδιού»!

Δείτε το στιγμιότυπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments