Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [23/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [23/04/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα πρέπει να αποβάλλουν τις ανασφάλειες που τα κρατάνε πίσω προκειμένου να φτιάξουν τη σχέση τους.

Κριός

Αν μπορείς να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου και καταφέρεις να ελέγξεις περισσότερο τον εαυτό σου, θα ωφεληθείς ιδιαίτερα τώρα. Επειδή αυτό που θεωρείς πως τονίζεις με αυτοπεποίθηση, μπορεί να θεωρηθεί αντιπαραθετικό ή επιθετικό από τον αγαπημένο σου. Αν υπάρχει θυμός στο λόγο σου, να είσαι ειλικρινής και να αναρωτηθείς μήπως στηρίζεται στο φόβο ή τις αμφιβολίες σου. Αν μπορέσεις να τα αφαιρέσεις από την εξίσωση, θα σου φανεί πιο καθησυχαστικό το ρομαντικό σενάριο που ξεδιπλώνεται.

Ταύρος

Αναρωτήσου μήπως φέρνεις ένα συγκεκριμένο δράμα στη σχέση σου. Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις πως είσαι μελοδραματική, πιθανόν να υιοθετείς μια ανθυγιεινή συμπεριφορά. Θα υπάρξουν συνέπειες αν αφοσιωθείς αποκλειστικά στον έρωτα και την οικειότητα, έναντι άλλων περιοχών της ζωής σου. Η δημιουργία μιας υγιής ισορροπίας είναι και σοφή… και απαραίτητη!

Δίδυμος

Ακριβώς επειδή κάτι δεν συμβαδίζει με τα ερωτικά σου θέματα, μην πιστέψεις πως οι θεοί της αγάπης έθεσαν σκόπιμα εμπόδια στο δρόμο σου. Αντί να ασχολείσαι μ’ αυτά που κάνει ή δεν κάνει ο εραστής σου, προσπάθησε να αποδεχτείς πως ο δικός σου τρόπος δεν είναι ο μοναδικός που μπορείς να κάνει κάτι να προχωρήσει. Αν είσαι πιο ανοιχτόμυαλη και υπομονετική θα καταφέρεις να μειώσεις το άγχος σου.

Καρκίνος

Η αποφασιστικότητά σου να διαχειριστείς κάτι μόνη σου, θα έχει επιπτώσεις στη σχέση σου. Αυτό που πίστευες πως είναι διαχειρίσιμο ίσως είναι πιο χρονοβόρο κι εξαντλητικό από ό,τι νόμιζες. Σ’ αυτό το σημείο θα μπορούσε να επέμβει το ταίρι σου. Το γεγονός πως τον είχες αποκλείσει αρχικά θα σου προσφέρει ένα χρήσιμο μάθημα… για το μέλλον.

Λέων

Δεν είναι ώρα να καταπολεμήσεις τη φωτιά με τη φωτιά ή να υποδαυλίσεις περισσότερο την ένταση που επικρατεί στο δεσμό σου. Μπορεί να πιστεύεις πως υποστηρίζεις τον εαυτό σου, αλλά υποτιμάς πως ό,τι δέχεται… αυτό ανταποδίδει ο αγαπημένος σου. Ξέρεις πως είναι στις δυνατότητές σου να κάνεις ειρήνη και να διατηρήσεις τις ισορροπίες όπου χρειάζεται. Και το ταίρι σου μπορεί να είναι πρόθυμο να αντικατοπτρίσει τις ενέργειές σου ή να ακολουθήσει το προβάδισμά σου.

Παρθένος

«Το να είσαι εκεί» για το σύντροφό σου, σημαίνει πως του δίνεις χώρο. Ακόμα κι αν είσαι διατεθειμένη να του ζητήσεις υποστήριξη, θα συνειδητοποιήσεις πως τη χρειάζεται πρώτα αυτός. Πιθανόν να εκτιμήσει το γεγονός πως είσαι άμεσα διαθέσιμη να τον βοηθήσεις σε ό,τι χρειάζεται. Μέχρι τότε, δωσ’ του να καταλάβει πως είσαι πάντα δίπλα του, με αρκετή αγάπη και φροντίδα.

Ζυγός

Οι σκέψεις που έχεις για τις ερωτικές σου επιδιώξεις, είναι μια χαρά. Πλησιάζεις όμως μια εποχή που θα ωφεληθείς περισσότερο «δοκιμάζοντας τα νερά» γι’ αυτά που σκέφτεσαι. Αν δεις πως δεν σημειώνεις πρόοδο ή νιώθεις αβέβαιη για να κάνεις ένα συγκεκριμένο βήμα, τότε αυτό υποδηλώνει πως μάλλον ονειροβατείς και δεν μπορείς να δεις την πραγματικότητα. Αυτό συμβαίνει;

Σκορπιός

Η επανεκτίμηση και ο επαναπροσδιορισμός των προσωπικών ορίων στη σχέση σου, περιλαμβάνει θέματα που πιστεύεις πως πρέπει να χειριστείς με προσοχή ή να αποφύγεις. Η προθυμία σου να πεις κάτι τολμηρό ή εξωφρενικό θα περιοριστεί, στο όνομα της αγάπης. Σίγουρα είναι μόνο προσωρινό. Αλλά η ενθάρρυνση της «επικοινωνιακής ευαισθησίας» μπορεί να είναι κάτι με το οποίο θα νιώσεις άνετα – προς το παρόν. Ζώδια σήμερα

Τοξότης

Ίσως αποφασίσεις να ασκήσεις περισσότερες πιέσεις σε μια συμφωνία που αφορά το δίκαιο μοίρασμα ευθυνών στο δεσμό σου. Αν η βάση αυτού του σκεπτικού είναι τα χρήματα, τότε θα μπορούσε να τεθεί σε εφαρμογή μια νέα συμφωνία σχετικά με τα έξοδα του καθενός. Όμως το μοίρασμα των ευθυνών, φαίνεται να είναι η λέξη-κλειδί για τη δημιουργία μιας νέα ισορροπίας τώρα.

Αιγόκερως

Όχι μόνο καταλαβαίνει μια λατρεμένη σου φιλοδοξία ο εραστής σου, αλλά μπορεί να θέλει να τη βιώσει κι ο ίδιος. Μπορεί να έχεις συνηθίσει να κρατάς αυτό το όραμα για τον εαυτό σου και η ιδέα να το μετατρέψεις σε κάτι πραγματικό, δεν ήταν ποτέ αρκετά ισχυρή για να σε πείσει να κάνεις ένα τολμηρό βήμα. Εκεί μπαίνει το αντικείμενο του πόθου σου! Ετοιμάσου για μαγικές περιπέτειες!

Υδροχόος

Το να είσαι υπερβολικά φιλόδοξη στο όνομα της αγάπης, σημαίνει πως ανεβάζεις ψηλά τον πήχη σε ό, τι αφορά μια μελλοντική ή την υπάρχουσα σχέση σου. Γιατί δεν προσπαθείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτό που έχεις τώρα χωρίς να το υποτιμάς; Πρέπει να κόψεις το συναισθηματικό σου ύφασμα ανάλογα, γιατί έτσι θα δημιουργήσεις ή θα ενισχύσεις τα μελλοντικά ερωτικά σου θεμέλια.

Ιχθύς

Κάτι που σκοπεύεις να πεις στον εραστή σου θα χρειαστεί αρχικά, λίγη σκέψη. Θα βοηθούσε επίσης αν δεν ένιωθες πως είναι απαραίτητο να ετοιμάσεις με προσοχή αυτό που θέλεις να πεις. Προσπάθησε απλά να καθοδηγηθείς από τη διαίσθησή σου, για το πότε πρέπει να μιλήσεις και πότε να ακούσεις. Αν εστιάζεις έντονα στην επικοινωνιακή τελειότητα, τυχόν ελκυστικές ιδιότητες, να πετάξουν κατευθείαν από το παράθυρο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments