Lifestyle

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η εμφάνιση της Μπέττυ Μαγγίρα

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η εμφάνιση της Μπέττυ Μαγγίρα
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Απίστευτη ήταν η παρουσία της Μπέττυ Μαγγίρα στην σκηνή του Your Face Sounds Familiar, όπου ενσάρκωσε την τραγουδίστρια.

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Μπέττυς Μαγγίρα ως Ζωζώ Σαπουντζάκη. Ακόμη, η Ματθίλδη Μαγγίρα είχε ενσαρκώσει με απόλυτη επιτυχία την Tina Turner, ενώ είχε καταφέρει να αναδειχθεί νικήτρια στα προηγούμενα live.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα τραγούδησε το εμβληματικό το κομμάτι «Είμαι κορίτσι ζόρικο», με μία ιδιαιτέρως σέξι ενδυμασία, μεταφέροντας τη λάμψη της «βασίλισσας της νύχτας» στη σκηνή του YFSF. Η γνωστή ηθοποιός κατάφερε να αποσπάσει θετικά σχόλια από σύσσωμη την κριτική επιτροπή, ενώ χαρακτηριστική ήταν και η μίμηση από τον Τάκη Ζαχαράτο, όταν ήρθε η σειρά του να δώσει την κριτική του.

Ο νικητής της βραδιάς

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο Κρατερός Κατσούλης ήταν ο διαγωνιζόμενος που κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς και να σταθεί στην κορυφή του πίνακα ως Daler Mehndi. «Είναι ένα τραγούδι αγάπης.

Στο βιντεοκλίπ του Daler Mehndi έρχονται ως κομήτες τα τέσσερα στοιχεία της φύσης -αέρας, φωτιά, γη, νερό- και συνθέτουν την αγάπη» ανέφερε ο ηθοποιός και παρουσιαστής στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», σχολιάζοντας τη νίκη του.

Οι υπόλοιπες εμφανίσεις

H Τάνια Μπρεάζου στοιχημάτισε με την Μαντώ, ο Ησαΐας Ματιάμπα τραγούδησε τη «Γυριστρούλα» του Λάκη Παπαδόπουλου, αλλά συνομίλησε μαζί του και live, ενώ η Ματθίδλη Μαγγίρα αλά Boy George μας γύρισε πίσω στα 80ς.

Τέλος, ο Θανάσης Αλευράς ως Σαρμπέλ πήρε πολύ σοβαρά την… Μαρία Μπεκατώρου και ο Λευτέρης Ελευθερίου με την Καραγκούνα του μας πήγε σε πανήγυρι της Γιώτας Γρίβα.

Τι θα δούμε την επόμενη Κυριακή

Το buzzer αποφάσισε για άλλη μια χρονιά να κινηθεί σε ρυθμούς… ευρωπαϊκούς, και έτσι την Κυριακή, 9 Μαΐου, θα είναι βραδιά Eurovision!

  • Θανάσης Αλευράς – Ελένη Φουρέιρα (Dancing Lasha Tumbai – Switch Song) – ΙΣΡΑΗΛ (2019)
  • Κρατερός Κατσούλης – Brotherhood Of Man (Save Your Kisses For Me) – ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ (1976)
  • Λευτέρης Ελευθερίου – Stereo Mike (Watch My Dance) – ΕΛΛΑΔΑ (2011)
  • Ησαΐας Ματιάμπα – Σοφία Βόσσου (Άνοιξη) – ΕΛΛΑΔΑ (1991)
  • Ίαν Στρατής – Mans Zelmerlow (Heroes) – ΣΟΥΗΔΙΑ (2015)
  • Μπέττυ Μαγγίρα – Τάμτα (Replay) – ΚΥΠΡΟΣ (2019)
  • Ματθίλδη Μαγγίρα – Izhar Cohen (Abanibi) – ΙΣΡΑΗΛ (1978)
  • Κατερίνα Στικούδη – Hadise (Dum Tek Tek) – ΤΟΥΡΚΙΑ (2009)
  • Τάνια Μπρεάζου – Mahmood (Soldi) – ΙΤΑΛΙΑ (2019)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments