Lifestyle

Ματθίλδη Μαγγίρα: Αναδείχθηκε νικήτρια της βραδιάς

Ματθίλδη Μαγγίρα: Αναδείχθηκε νικήτρια της βραδιάς
Ματθίλδη Μαγγίρα: Η γνωστή ηθοποιός κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια της βραδιάς ενσαρκώνοντας την Αλέξια και αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα κατάφερε για άλλη μία φορά να ενθουσιάσει τους κριτές με την εμφάνιση της. Η γνωστή ηθοποιός που είχε αποθεωθεί ως Tina Turner, κατάφερε να αναδειχθεί ως νικήτρια της βραδιάς. Πάντως θετικά σχόλια στα προηγούμενα live είχαν λάβει ο Λευτέρης Ελευθερίου ως Σάκης Ρουβάς και η Κατερίνα Στικούδη ως Δήμητρα Γαλάνη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχτηκε στην σκηνή τον Τάκη Ζαχαράτο, τον Μιχάλη Ρέππα, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Κωστή Μαραβέγια, αλλά και τους all star διαγωνιζόμενους που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Νικήτρια της βραδιάς

Αυτή τη φορά η Ματθίλδη Μαγγίρα ήταν η διαγωνιζόμενη που κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς και αναδείχθηκε νικήτρια της βραδιάς. Η ηθοποιός ενσάρκωσε με απόλυτη επιτυχία την Αλέξια και μάλιστα στο τέλος της βραδιάς την περίμενε μια έκπληξη αφού η Αλέξια εμφανίστηκε μέσω Skype.

«Ματθίλδη μου έτσι τραγουδούσα; Σε αγαπώ, πιστεύω στο ταλέντο σου. Πάντα είσαι πολύ καλή…» είπε χαρακτηριστικά η Αλέξια.

Δείτε τη Ματθίλδη Μαγγίρα ως Αλέξια:

Οι επόμενες προκλήσεις στον διαγωνισμό

Την επόμενη Κυριακή στο Your Face Sounds Familiar θα δούμε τους:

Ίαν Στρατής σε Harry Styles Κατερίνα Στικούδη σε Billy Idol Μπέττυ Μαγγίρα σε Ζωζώ Σαπουντζάκη

Ματθλίδη Μαγγίρα σε Boy George Τάνια Μπρεάζου σε Μαντώ Ησαΐας Ματιάμπα σε Λάκη Παπαδόπουλο Θανάσης Αλευράς σε Σαρμπέλ Κρατερός Κατσούλης σε Daler Mehndi

Η ενσάρκωση της Tina Turner

Η γνωστή ηθοποιός είχε καταφέρει ξανά να κάνει μία απίστευτη ενσάρκωση της θρυλικής τραγουδίστριας Tina Turner. Η Ματθίλδη Μαγγίρα λοιπόν, πλησίασε πολύ τη θρυλική τραγουδίστρια τόσο στη στάση του σώματος, τις κινήσεις και το ύφος της, όσο και στην υπέροχη φωνή της. Η γνωστή show woman έβαλε τα δυνατά της και το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό. Εξάλλου, κλήθηκε να μιμηθεί στο YFSF της Κυριακής 28 Μαρτίου μια σταρ που θαυμάζει. Όπως φανέρωσε και η ίδια, που την προηγούμενη εβδομάδα έφτασε μια… ανάσα από τη νίκη με τη μίμηση της Ρένας Βλαχοπούλου, είχε την τύχη να δει live το πρόσωπο που της ανατέθηκε πριν από χρόνια σε συναυλία στη Νέα Φιλαδέλφεια και πάντα τη θεωρούσε κορυφή.

Και όπως της σχολίασε και ο Κωστής Μαραβέγιας, ένας εκ των κριτών, ουσιαστικά αδικήθηκε λίγο καθώς η μίμηση που της δόθηκε να αντιγράψει ήταν από το κλείσιμο μιας τεράστιας συναυλίας της Tina Turner με το πασίγνωστο «Rolling on a river», που ως ενέργεια και ως ατμόσφαιρα δεν γίνεται να αντιγραφεί. Παρόλα αυτά η Ματθίλδη Μαγγίρα τα έδωσε όλα και ήταν σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού ασταμάτητη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments