Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει τη Δευτέρα 26/04

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει τη Δευτέρα 26/04
Ελίφ σήμερα: Ο Σαφάκ ξέρει πως η μητέρα του θα επιμείνει με το θέμα του σπιτιού του και προσπαθεί να βρει τρόπο να την εμποδίσει να μάθει την αλήθεια.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Λεμάν είναι άρρωστη αλλά το μόνο που σκέφτεται είναι ο γάμος του Σαφάκ με μια καλή κοπέλα, που ακόμα την αναζητά.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Κερέμ, ο Γιουνούς, η Σουρεγιά και η Μπιρτσέ σχεδιάζουν να πάνε να δειπνήσουν όταν έρχεται στην εταιρία η Παρλά για να κάνει έκπληξη στον Κερέμ. Εκπλήσσεται δυσάρεστα όμως όταν εισβάλει στο γραφείο του και βλέπει εκεί τη Σουρεγιά. Ο Κερέμ της λέει πως σκοπεύουν να πάνε να δειπνήσουν και η Παρλά νομίζει πως θα είναι οι δύο τους και φεύγει. Σε έξαλλη κατάσταση τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και εκείνη καταλαβαίνει πως η Παρλά είδε μαζί τον Κερέμ με τη Σουρεγιά.

Στο γραφείο του Γιουνούς η Μπιρτσέ λέει στον Κερέμ και τη Σουρεγιά πως ταιριάζουν πολύ. Ο Γιουνούς όμως κάνει παρατήρηση στη Μπιρτσέ γιατί δεν το θεωρεί σωστό από έναν επαγγελματία να κάνει τέτοιου είδους σχόλια.

Ο Σαφάκ βλέπει τη Ζουλιντέ έξω από το μαγαζί της Τουλάι και την ευχαριστεί επειδή βοήθησε τη μητέρα του. Η Λεμάν αισθάνεται καλύτερα και βαριέται στο σπίτι. Θέλει να πάνε να δει το νέο σπίτι του Σαφάκ μετά τις εργασίες. Δεν ξέρει πως εκεί μένει πια η Ζουλιντέ.

Η Λεμάν τηλεφωνεί στον Σαϊτ, τον εργολάβο των εργασιών αλλά εκείνος δεν απαντάει. Ο Σαφάκ ξέρει πως η μητέρα του θα επιμείνει με το θέμα του σπιτιού του και προσπαθεί να βρει τρόπο να την εμποδίσει να μάθει την αλήθεια.

Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη και μιλάει άσχημα για τη Σουρεγιά, αρχικά στη Ματσιντέ και μετά στη Χουμεϊρά. Η Τουλάι και ο Βεϊσέλ μιλάνε στο τηλέφωνο και εκείνος της λέει πως δεν έχει βγάλει ακόμα κάποια άκρη στην έρευνά του. Ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι και λέει στην Τουλάι πως έμαθε ότι ο Γιαχιά, το μόνο όνομα που θυμάται η Μελέκ, σκοτώθηκε και ίσως αυτό το γεγονός να συνδέεται με την υπόθεση της Μελέκ.

Η Λεμάν επιμένει να θέλει να πάει να δει το σπίτι. Ο Σαφάκ της λέει πως μίλησε με τον Σαϊτν και η Λεμάν δεν καταλαβαίνει γιατί ο Σαϊτ δεν απαντάει στα δικά της τηλεφωνήματα. Ο Σαφάκ προσπαθεί να ξεφύγει από τη πίεση της μητέρας του και της λέει πως θέλει να θέλει να διακοσμήσει εκείνος το σπίτι με το γούστο του. Η Λεμάν σκέφτεται πως ο Σαφάκ θέλει να παντρευτεί και ενθουσιάζεται με την ιδέα.

Η Παρλά μιλάει συνεχώς για τον Κερέμ και η Χουμεϊρά κουράζεται. Όμως δίνει μια συμβουλή στην Παρλά, να είναι πιο άνετη και χαλαρή και να αλλάξει συμπεριφορά…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments