Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Παρασκευή 23/04

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Παρασκευή 23/04
Ελίφ σήμερα: Η Λεμάν είναι άρρωστη αλλά το μόνο που σκέφτεται είναι ο γάμος του Σαφάκ με μια καλή κοπέλα, που ακόμα την αναζητά.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Λεμάν είναι ακόμα άρρωστη και η γειτόνισσά της τη φροντίζει. Η Λεμάν της μιλάει για το γιο της τον Σαφάκ και για την επιθυμία της να τον δει παντρεμένο με μια κατάλληλη γυναίκα.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Βεϊσέλ πηγαίνει στην πόλη, που θυμήθηκε η Μελέκ, αναζητώντας στοιχεία για την Ελίφ. Η Ζουλιντέ προσπαθεί να φτιάξει τη διάθεση της Μελέκ και της λέει πως είναι σίγουρη ότι ο Βεϊσέλ θα επιστρέψει με απαντήσεις.

Ο Κερέμ ευχαριστεί τη Σουρεγιά ξανά για τη βοήθειά της στη φωτογράφιση και της δίνει συγχαρητήρια για το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ο Κερέμ της λέει πως η δουλειά αυτή δεν έχει ολοκληρωθεί και καλεί τη Σουρεγιά στην εταιρία.

Η Χουμεϊρά σκέφτεται ονόματα για το μωρό, που περιμένει μαζί με τη Ματσιντέ. Ο Κερέμ έρχεται μαζί με τη Σουρεγιά και τους λέει πως θα πάνε στην εταιρία. Η Χουμεϊρά δεν χαίρεται καθόλου όταν το ακούει και είναι η πρώτη φορά που η Ματσιντέ σκέφτεται πως οι δύο νέοι θα μπορούσαν να γίνουν ζευγάρι. Σκέφτεται να ρωτήσει και τη γνώμη της Χουμεϊρά σχετικά αλλά το μετανιώνει.

Η Λεμάν είναι άρρωστη αλλά το μόνο που σκέφτεται είναι ο γάμος του Σαφάκ με μια καλή κοπέλα, που ακόμα την αναζητά. Βλέπει μια παρέα από νεαρά κορίτσια στο δρόμο και σκέφτεται πως κάποια από αυτές θα μπορούσε να είναι κατάλληλη για τον γιο της. Τις φωνάζει και τους ζητάει να πάνε στο φαρμακείο να της αγοράσουν ένα φάρμακο αλλά αρνούνται. Η Λεμάν νιώθει άσχημα και η Ζουλιντέ που βλέπει τη σκηνή τη λυπάται και της προτείνει να πάει εκείνη να της αγοράσει το φάρμακο. Η ιδέα δεν αρέσει στη Λεμάν αλλά έχει ανάγκη το φάρμακο και δέχεται την πρόταση της Ζουλιντέ.

Η Ζουλιντέ της πηγαίνει το φάρμακο και λίγα πορτοκάλια. Η Ζουλιντέ φροντίζει τη Λεμάν και εκείνη δεν είναι ευχαριστημένη με αυτή την εξέλιξη αλλά είναι πραγματικά πολύ άρρωστη και δεν λέει τίποτα. Οι δύο τους αρχίζουν να μιλάνε για το νέο σπίτι της Ζουλιντέ και η Λεμάν προβληματίζεται όταν της λέει σε ποια διεύθυνση είναι. Υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά και είναι αποφασισμένη να ρωτήσει σχετικά τον γιο της όταν επιστρέψει σπίτι.

Ο Κερέμ βρίσκεται με τη Σουρεγιά στην εταιρία και της συστήνει τη Φιλίζ, η οποία συμπαθεί πολύ τη Σουρεγιά. Ο Κερέμ, ο Γιουνούς, η Μπιρτσέ και η Σουρεγιά κάνουν μια σύσκεψη για να επιλέξουν φωτογραφίες και όλοι μιλάνε για το τέλειο αποτέλεσμα της φωτογράφισης. Η Μπιρτσέ καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον Κερέμ και τη Σουρεγιά από τον τρόπο που κοιτάζει ο ένας τον άλλο. Η Βιλντάν μαλώνει την Ελίφ επειδή παίζει και της ζητάει να κάνει δουλειές…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments