Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ προσλήψεις: 87 θέσεις στο Μουσείο Ακρόπολης

ΑΣΕΠ προσλήψεις: 87 θέσεις στο Μουσείο Ακρόπολης
ΑΣΕΠ προσλήψεις: Ξεκίνησαν από χθες Τρίτη 27 Απριλίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για νέες προσλήψεις με διαδικασίες ΑΣΕΠ στο Μουσείο Ακρόπολης.

Ξεκίνησαν από χθες Τρίτη 27 Απριλίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για νέες προσλήψεις με διαδικασίες ΑΣΕΠ στο Μουσείο Ακρόπολης.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 6 Μαΐου 2021. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη.

Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-60 ετών. Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υποψήφιοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ζητείται προσωπικό μίας ειδικότητας: ΔΕ Προσωπικό Ασφαλείας.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι:

  • Φωτοτυπία ταυτότητας
  • Υπεύθυνες δηλώσεις ότι δεν υπάρχει κώλυμα διορισμού.
  • Αντίγραφο τίτλου σπουδών
  • Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας
  • Βεβαίωση ΟΑΕΔ.
  • Πιστοποιητικό οικογ. κατάστασης
  • Βεβαίωση εμπειρίας
  • Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν: α) είτε αυτοπροσώπως μετά από τηλεφωνικό ραντεβού (τηλ. Επικοινωνίας 210-9000900, εσωτ. 418 & 419) στο πρωτόκολλο του Μουσείου και κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 08.30 μέχρι τις 13.30, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα για τον COVID-19 (όλα τα δικαιολογητικά μέσα σε κλειστό φάκελο), είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, β) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Τ.Κ. 11742 Αθήνα, υπ΄ όψιν Γραμματείας Μουσείου Ακρόπολης (τηλ. Επικοινωνίας 210-9000900, εσωτ. 418 & 419). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της Υπηρεσίας μας (κτίριο Διοίκησης Μουσείου Ακρόπολης, οδός Μακρυγιάννη 2-4, Αθήνα), στην ιστοσελίδα του Μουσείου Ακρόπολης (http://www.theacropolismuseum.gr/Διαγωνισμοί) και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του δήμου Αθηναίων, εφ’ όσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments