Lifestyle

Σνικ: «Μου έχεις ζαλίσει τα α@@@@@@»

Σνικ: «Μου έχεις ζαλίσει τα α@@@@@@»
Σνικ: «Μου έχεις ζαλίσει τα α@@@@@@». Ξέφυγε ο τράπερ που τα έβαλε με τον γείτονά του που έκοβε ξύλα και τον ενόχλησε ο θόρυβος.

Φανερά εκνευρισμένος ο Σνικ έχασε τον έλεγχο και βγήκε με το εσώρουχο στην εξώπορτα για να κάνει παρατήρηση στον γείτονά του που έκοβε ξύλα και τον ενόχλησε ο θόρυβος. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα …«γαλλικά». Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ξέφυγε…

Ο γείτονάς του τις τελευταίες ημέρες πριονίζει καθημερινά ξύλα και ο τράπερ δεν περνάει καθόλου καλά. Έτσι λοιπόν ο Σνικ αποφάσισε να εκφράσει την ενόχληση του στον γείτονά του στολίζοντας τον κανονικά. Ο καλλιτέχνης άνοιξε το παράθυρο του σπιτιού του, όντας με τα εσώρουχά και άρχισε να τον βρίζει επειδή όλη μέρα κόβει ξύλα με το ηλεκτρικό πριόνι του.

«Μου έχεις ζαλίσει τα α@@@@ια» του είπε χαρακτηριστικά, ενώ κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών παιχνιδιών που έπαιζε, συνομιλούσε με τους συμπαίκτες του και τους ανέφερε το περιστατικό λέγοντάς τους χαρακτηριστικά: «Ξυπνάω 4 το απόγευμα, κάνω την προπόνησή μου, βαράει με τα ξύλα. Στην ψυχή μου βάραγε το πριόνι, το ορκίζομαι».

Τι απαντά στα σενάρια χωρισμού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Από την αρχή της σχέσης τους και πριν ακόμα την δημοσιοποιήσουν, το ζευγάρι απασχολεί τα media καθώς τόσο το γνωστό μοντέλο όσο και ο επιτυχημένος τράπερ αποτελούν δύο πολύ δημοφιλή και αγαπητά πρόσωπα. Τις τελευταίες εβδομάδες ωστόσο και σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του znews, αποκαλύπτει ότι η σχέση τους περνάει σοβαρή κρίση και πως η παρουσιάστρια δεν βρίσκεται στην καλύτερη ψυχολογική διάθεση.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που περνάνε δύσκολα, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα μοιάζουν μη αναστρέψιμα» αναφέρουν οι πληροφορίες. Το ζευγάρι πάντως εξακολουθεί να μένει μαζί στην πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει πέρσι στη Νέα Πεντέλη. Αυτές τις μέρες μάλιστα φιλοξενούν εκεί και τη μητέρα της που έχει έρθει για λίγες μέρες από την Πάτρα – οι δυο γυναίκες μάλιστα εθεάθησαν μαζί στο πλατό της εκπομπής της.

«Υπάρχει ακόμα μεγάλη αγάπη μεταξύ τους» συμπληρώνει η ίδια πηγή. «Και θα υπάρχει πάντα».

Όσο για την Ηλιάνα, στη συνέντευξη που είχαμε κάνει στο ΟΚ! στα τέλη Ιανουαρίου, δήλωνε για τον αγαπημένο της: «Όταν βγήκαμε το πρώτο ραντεβού, γνώρισα έναν διαφορετικό άνθρωπο από εκείνον που φανταζόμουν (…) Έχει μια γλυκιά ψυχή. Ψυχή μικρού παιδιού».

Άλλη πηγή αναφέρει πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέας κατοικίας και πως είναι θέμα χρόνου να φύγει από το σπίτι. «Είχε ξαναψάξει δικό της σπίτι πριν από λίγο καιρό, αλλά στο τέλος τα είχαν ξαναβρεί. Τώρα όμως φαίνεται πολύ πιο αποφασισμένη να μείνει μόνη της».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments