Πολιτική

Μητσοτάκης: Το καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο

Μητσοτάκης: Το καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο
Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter με νέα έκκληση για τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού. Τι είπε για τα εμβόλια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter καλεί τους πολίτες να κλείσουν το ραντεβού τους για να εμβολιαστούν. Θυμίζουμε ότι έχει ανοίξει η πλατφόρμα για τους πολίτες ηλικίας 45 – 49 ετών, ενώ η εκτίμηση των ειδικών, όπως του Νίκου Τζανάκη, είναι ότι θα φτάσουμε σε ανοσία της τάξης του 50% τον Ιούνιο.

Ο πρωθυπουργός έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Άνοιξε η πλατφόρμα για τους πολίτες ετών 45-49. Κλείστε το ραντεβού σας! Το καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο! emvolio.gov.gr». Μάλιστα, ανέβασε και σχετική φωτογραφία της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού με το μήνυμα: «Άνοιξε η πλατφόρμα εμβολιασμού για ηλικίες 45-49! Εμβολιαζόμαστε, κάνουμε το πρώτο βήμα προς την Ελευθερία!».

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτησή του 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτησή του

Να θυμίσουμε ότι ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε χθες (30/4) το Κέντρο Υγείας Ραφήνας.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας που λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 30 ως 39 ετών και είχαν κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστούν.

«Χαιρόμαστε γιατί η νεολαία δείχνει τον δρόμο, γιατί μόνο έτσι θα τελειώσουμε, όταν εμβολιαστούμε όλοι», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλώντας με τους πολίτες που περίμεναν στον χώρο αναμονής. «Το καλύτερο εμβόλιο είναι το εμβόλιο που κάνουμε γρηγορότερα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ήδη από τις 9:00 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής είχαν πραγματοποιηθεί 3.076.875 εμβολιασμοί, ενώ τη Μεγάλη Πέμπτη έγιναν 66.210 εμβολιασμοί. Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται και σήμερα Μεγάλο Σάββατο, καθώς επίσης και από τη Δευτέρα του Πάσχα.

«Βλέπω μία πολύ καλή δυναμική και κυρίως από τις νεότερες ηλικίες, που είναι πολύ ενθαρρυντικό, και βέβαια από τον Ιούνιο και πέρα ουσιαστικά δεν θα υπάρχει κανένα ζήτημα διαθεσιμότητας εμβολίων» επισήμανε ο πρωθυπουργός. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ουσιαστικά θα ανοίξουμε σε όλο τον πληθυσμό και μετά θα πρέπει να πείσουμε αυτούς οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα, σε όλες τις ηλικίες, ότι πρέπει να το κάνουν για να προστατέψουν τους εαυτούς τους και να βοηθήσουν όλους μας να ξαναπάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments