Lifestyle

Δώρα Παντέλη: Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα

Δώρα Παντέλη: Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα
Δώρα Παντέλη: Όταν η ομορφιά και το ταμπεραμέντο συνδυάζονται με το pick n roll και το coast to coast δημιουργείται το τέλειο για τον ανδρικό πληθυσμό.

Δώρα Παντέλη: Έχει μπει στη ζωή μας και δεν λέει να βγει! Από τη πρώτη μέρα που πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση κατάφερε να κερδίσει το ανδρικό κοινό με τις μπασκετικές τις γνώσεις. Όχι μόνο αυτές όμως, καθώς η Δώρα Παντέλη διαθέτει όλο το πακέτο προκειμένου να χαρακτηριστεί ως η τηλεοπτική παρουσία της χρονιάς όσον αφορά τον χώρο του αθλητισμού.

Το τέλος της μπασκετικής της καριέρας έφερε την αρχή στα τηλεοπτικά στούντια, εκεί που όπως αποδεικνύεται τα πηγαίνει εξίσου περίφημα. Η Δώρα Παντέλη με αλματώδη βήματα εδραιώθηκε στο αθλητικό τμήμα των καναλιών Novasports αναλαμβάνοντας ρόλο αναλύτριας (όταν βρίσκεται στο στούνιο) αλλά και ρεπόρτερ (όντας σε κάθε αποστολή της Nova σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα). Η όμορφη παρουσιάστρια – θα μπορούσαμε να πούμε πλέον – έχει τον τρόπο να προκαλεί πανικό στον ανδρικό πληθυσμό, καθώς συνδυάζει ομορφιά αλλά και μπασκετικές γνώσεις.

Η παρουσία της στα γήπεδα γίνεται μονομιάς αντικείμενο σχολιασμού, καθώς το εκκεντρικό της ντύσιμο σε συνδυασμό με το ύψος της δημιουργούν ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα. Οι μπασκετικές της αναλύσεις είναι αρκετές φορές καλύτερες και από αυτές έμπειρων δημοσιογράφων που ασχολούνται με το επάγγελμα επί σειρά ετών. Ποιος άνδρας δεν θέλει τη γυναίκα όμορφη και “μπλεγμένη” με τον αθλητισμό; Κανείς!

Η Δώρα Παντέλη έχει όλο το πακέτο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments