Lifestyle

Τζούλια Νόβα: Όταν τρέλανε κόσμο στη Σαντορίνη

Τζούλια Νόβα: Όταν τρέλανε κόσμο στη Σαντορίνη
Σκέτη λάβα οι φωτογραφίες που ανεβάζει η ξανθιά καλλονή.

Σε κάθε ανάρτησή της τα likes πέφτουν βροχή κατά χιλιάδες. Ο λόγος για τον λογαριασμό της Τζούλιας Νόβα στο instagram ο οποίος μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες “καρδούλες” μετά την ανάρτηση της ξανθιάς καλλονής, πριν λίγο καιρό, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία της  με μπικίνι στην πισίνα, με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην Καλντέρα. Είναι αλήθεια πως η Τζούλια Νόβα είναι από τις πιο γοητευτικές και όμορφες γυναίκες αυτή τη στιγμή της ελληνικής showbiz.

Η Τζούλια Νόβα γεννήθηκε στην Ουκρανία το 1985, δηλαδή είναι 36 χρονών, και εργάζεται στη χώρα μας ως μοντέλο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την τηλεόραση τον Οκτώβρη του 2014 όταν τη συμπεριέλαβαν στα κορίτσια που παρουσιάζουν τη μόδα στην εκπομπή Mega με μία.

Η Τζούλια Νόβα έκανε το πρώτο ταξίδι από την Ουκρανία, όπου γεννήθηκε, προς την Ελλάδα σε ηλικία 13 ετών. Εντυπωσιακά όμορφη και φινετσάτη, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή, είδε τις πόρτες του κόσμου της μόδας να ανοίγουν διάπλατα. Το χρυσό κλειδί που είχε στα χέρια της ήταν, προφανώς, η φυσική της καλλονή.

«Στην Ελλάδα δίνουν μεγάλη σημασία στην ομορφιά», είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της και συμπλήρωσε: «Την εποχή που ήρθα μου φαίνονταν όλα βουνό. Δεν ήξερα τη γλώσσα, απείχα από την ελληνική νοοτροπία και για πολύ καιρό παρέμενα άγνωστη μεταξύ αγνώστων. Η εμφάνισή μου, όμως, έκανε κάποιους να με αντιμετωπίσουν με μία εν γένει συμπάθεια».

Η ίδια μιλώντας για τις σπουδές της και την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ είχε πει: “Σπούδασα Τραπεζιτικά, αλλά δεν θέλησα ποτέ να ασκήσω αυτό το επάγγελμα. Το παιχνίδι με τους αριθμούς με αφήνει παγερά αδιάφορη. Μπήκα στον χώρο της μόδας τυχαία και παρέμεινα από επιλογή. Τα χρώματα, τα υφάσματα και ο δημιουργικός νους των σχεδιαστών κυριολεκτικά με τρελαίνουν.

Η γκαρνταρόμπα μου είναι γεμάτη από ρούχα και αξεσουάρ των Dsquared, Gucci και Αrmani. Η μόδα για κάποιους είναι επάγγελμα και για κάποιους άλλους τρόπος ζωής”. Εδώ και κάποιους μήνες η Τζούλια Νόβα είναι ελεύθερη μιας και χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης με τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου ο οποίος της έδωσε τα παπούτσια στο χέρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments