Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [03/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [03/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα θελήσουν να επιβραδύνουν λιγάκι για να προβληματιστούν.

Κριός

Η τακτοποίηση της προσωπικής σου ζωής ή η εξέλιξη ενός σημαντικού σχεδίου ήταν στις άμεσες προτεραιότητές σου τελευταία. Τώρα όμως, είναι η στιγμή που αποδέχεσαι πως υπάρχουν όρια σε όσα μπορείς να κάνεις μόνη σου. Μην ντραπείς να ζητήσεις βοήθεια από τον εραστή σου. Λίγη ευπάθεια από πλευράς σου, μπορεί να οδηγήσει σε μια χρήσιμη, ερωτική συνεργασία!

Ταύρος

Αν οι ευθύνες έχουν παίξει κάποιο ρόλο ώστε να βάζεις πρώτα τη δουλειά και μετά τη διασκέδαση, αυτή η ανισορροπία θα διορθωθεί σύντομα. Έχεις κερδίσει το δικαίωμα να παίξεις με όποιο τρόπο επιλέξεις! Γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να επικεντρωθείς σ’ αυτό που κάνει την καρδιά σου να χτυπά γρηγορότερα… γιατί δε θα περάσει μεγάλο διάστημα, πριν οι υποχρεώσεις σου χτυπήσουν ξανά τον ώμο.

Δίδυμος

Θα υπάρξουν οφέλη αν κάνεις μια ειλικρινή αξιολόγηση για το πού εφαρμόζεις την παθιασμένη σου προσπάθεια. Θα διαπιστώσεις πως προσφέρεις πολλά σε μια περιοχή του συναισθηματικού σου κόσμου… και ίσως όχι αρκετά, σε μια άλλη. Μπορείς όμως να φέρεις έναν ερωτικό αυθορμητισμό σε ό,τι είναι μέχρι τώρα κουραστικό ή στάσιμο με μια-δυο απλές προσαρμογές. Να είσαι πρόθυμη να κάνεις όποιες αλλαγές χρειάζεσαι.

Καρκίνος

Υπήρχαν πολλά που ήταν προβλέψιμα ή σταθερά στο δεσμό σου. Όλα αυτά όμως έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τώρα ή σύντομα. Κι όχι απλά να αλλάξουν… αλλά να μεταμορφωθούν ριζικά. Έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να αναβαθμίσεις τη σχέση σου. Αν η καρδιά σου εγκρίνει… τότε προχώρα!

Λέων

Το μυαλό σου δεν είναι και η καλύτερη πηγή για να λύσεις ένα πρόβλημα που αφορά τη σχέση σου, επειδή μπορεί να σκέφτεσαι υπερβολικά ένα θέμα που κανονικά χρειάζεται μπόλικο συναισθηματισμό για να επιλυθεί. Γι’ αυτό αντιστάσου σε οποιαδήποτε επιθυμία, να εξερευνήσεις άλλες επιλογές κι εστίασε σ’ αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Επειδή η καρδιά σου λέει πάντα την αλήθεια – και δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ.

Παρθένος

Οποιαδήποτε σύγχυση ή πιθανή ενοχή αισθάνεσαι επειδή κάνεις κάτι μόνη σου χωρίς τον εραστή σου, μπορεί να είναι αβάσιμη. Όπως η φωτιά, έτσι κι ο έρωτας χρειάζεται χώρο για ν’ αναπτυχθεί – και υπάρχουν στιγμές που είναι απαραίτητο να ακολουθήσεις ή να εξερευνήσεις κάτι «σόλο». Αν βάλεις στην εικόνα το ταίρι σου εξηγώντας του για πιο λόγο είναι τόσο σημαντικό κάτι για σένα, σίγουρα θα καταλάβει.

Ζυγός

Ο χρόνος που αφιέρωσες κοιτάζοντας μέσα σου για ν’ αντιμετωπίσεις κάποιες ερωτικές σου ανάγκες ήταν χρήσιμος και ωφέλιμος. Η σαφήνεια που κατάφερες να αποκτήσεις, θα σε βοηθήσει να εκφράσεις αυτό που θέλεις στο όνομα της αγάπης και της οικειότητας, με τρόπους που διασφαλίζουν πως δεν θα παρεξηγηθείς. Παρακολούθησε το πώς εξελίσσονται οι ανάγκες σου και αποδέξου πως ίσως χρειαστεί να δώσεις στον εραστή σου την ευκαιρία να καλύψει τη διαφορά.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια, θα θελήσεις να επιβραδύνεις λιγάκι για να προβληματιστείς. Το σπίτι σου θα σου προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για να το κάνεις, ακόμα κι αν αυτό συνεπάγεται απομόνωση και χαλάρωση. Αν όμως σε δελεάζει η ιδέα μιας φιλοσοφικής συζήτησης με το ταίρι σου… είναι κι αυτό διαθέσιμο!

Τοξότης

Ξέρεις πως η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα, ανεξάρτητα από το πόσο πάθος συμμετείχε για τη δημιουργία της! Ίσως κοιτάξεις τις περιστάσεις του ερωτικού σου παρελθόντος και πειστείς πως έχεις πολύ δρόμο ακόμη για να φτάσεις εκεί που επιθυμεί η καρδιά σου. Ανέτρεψε όμως τυχόν αμφιβολίες, υιοθετώντας μια στάση ευγνωμοσύνης. Έχεις τον έλεγχο του παθιασμένου σου μέλλοντος. Κάνε υπομονή για να μπορέσεις να φτάσεις στον προορισμό σου.

Αιγόκερως

Όπου υπάρχει περιέργεια, υπάρχει χημεία, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Κάτι που αιχμαλωτίζει τη φαντασία σου θα είναι ακριβώς αυτό που πυροδοτεί τον εραστή σου ή το πιθανό σου ταίρι. Η συνεργασία ενθαρρύνεται έντονα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να βοηθήσεις στη δημιουργία ή την ενίσχυση της σχέσης σου. Αν γνωρίζεις πως υπάρχει κοινό ενδιαφέρον, τότε θα κυλήσει όμορφα η εξέλιξη που επιθυμείς.

Υδροχόος

Το φεγγάρι στο ζώδιό σου θα συμβάλει στην αποκάλυψη ρομαντικών συναισθημάτων. Κάποια από αυτά ίσως τα αγκαλιάσεις και κάποια ίσως σου φανούν προκλητικά. Πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι για να επεξεργαστείς όλα όσα σε ενθαρρύνουν να συλλογιστείς. Το μέλλον της σχέσης σου μπορεί να έχει ένα μεγάλο ερωτηματικό όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ένα ευχάριστο και συναρπαστικό δυναμικό!

Ιχθύς

Ίσως έχεις αφιερώσει πολύ χρόνο και προσοχή στη βοήθεια ή την υποστήριξη του εραστή σου τελευταία. Αυτό σημαίνει πως είναι ώρα να εστιάσεις στις δικές σου ανάγκες και φιλοδοξίες. Η επιρροή της Σελήνης θα είναι ιδανική για να βουτήξεις βαθιά στο υποσυνείδητό σου και να επεξεργαστείς όλα όσα χρειάζεται να σκεφτείς. Επιδιώκοντας λίγο ήρεμο χρόνο με τον εαυτό σου, θα ξεκαθαρίσεις όσα σε απασχολούν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments