Lifestyle

Γκόρντον Ράμσεϊ: Στα Χανιά ο πασίγνωστος σεφ

Γκόρντον Ράμσεϊ: Στα Χανιά ο πασίγνωστος σεφ
Γκόρντον Ράμσεϊ: Ο πασίγνωστος σεφ κάνει γυρίσματα στα Χανιά για την τηλεοπτική του εκπομπή.

Ο Γκόρτον Ράμσεϊ βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στη χώρα μας και συγκεκριμένα στα Χανιά στο πλαίσιο των γυρισμάτων της τηλεοπτικής του εκπομπής. Ο παγκοσμίου φήμης σεφ έχει επισκεφθεί μέχρι στιγμής τον Μπάλο, ενώ σήμερα το πρωί επισκέφθηκε την πλατεία της Σπλάντζιας.

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να πάει για γύρισμα στην μπουγάτσα Ιορδάνη με τον ίδιο να μπαίνει στα ενδότερα θέλοντας να μάθει τα μυστικά της χανιώτικης μπουγάτσας.

Το ταξίδι του στην Ελλάδα διήρκεσε δυο ημέρες, ενώ συνολικά θα παραμείνει συνολικά 15 ημέρες καθώς το ταξίδι του θα συνεχιστεί και σε άλλα μέρη της χώρας μας. Έτσι, ο Βρετανός τηλεοπτικός σεφ θα διαφημίσει τα όμορφα τοπία της πατρίδας μας.

Πρόκειται για έναν από τους πιο καταξιωμένους μάγειρες παγκοσμίως. Συνολικά, τα εστιατόρια του έχουν βραβευτεί με 16 αστέρια Michelin. Το πιο χαρακτηριστικό του εστιατόριο, το Restaurant Gordon Ramsay στο Τσέλσι του Λονδίνου, έχει στη κατοχή του τρία αστέρια από το 2001.

Λίγα λόγια για τον Γκόρντον Ράμσεϊ

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ γεννήθηκε στο Johnstone της Σκωτίας και μεγάλωσε στο Στράτφορντ-απόν-Έιβον αφού μετακόμισε εκεί με την οικογένειά του στην ηλικία των 5. Συνολικά, τα εστιατόρια του έχουν βραβευτεί με 16 αστέρια Michelin. Το πιο χαρακτηριστικό του εστιατόριο, το Restaurant Gordon Ramsay στο Τσέλσι του Λονδίνου, έχει στη κατοχή του τρία αστέρια από το 2001. Πρωτοεμφανίστηκε στη βρετανική τηλεόραση στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Μέχρι το 2004 είχε γίνει από τους πιο γνωστούς σελέμπριτι σεφ στη Βρετανία, και μαζί με άλλους σεφ όπως τον Τζέιμι Όλιβερ, τη Ναιτζέλα Λόουσον και την Ντέλια Σμιθ, έχει επηρεάσει το κοινό στο να ενδιαφερθεί περισσότερο για τη γαστρονομία.

Ως τηλεοπτική προσωπικότητα ριάλιτι, ο Ράμσεϊ είναι γνωστός για την οξύθυμη προσωπικότητα του, την αυστηρή συμπεριφορά του και τη χρήση βωμολοχιών. Κάνει συχνά ωμά και αμφιλεγόμενα σχόλια, συμπεριλαμβανομένων προσβολών και εξυπνάδων για τους διαγωνιζόμενους και την μαγειρική τους ικανότητα.

Συνδυάζει δραστηριότητες στο τομέα της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, της φιλοξενίας, και της βιομηχανίας του φαγητού. Έχει προωθήσει και προσλάβει διάφορους σεφ οι οποίοι μαθητεύτηκαν από τον ίδιο. Ο Ράμσεϊ είναι γνωστός για την παρουσίαση τηλεοπτικών προγραμμάτων διαγωνισμών μαγειρικής και φαγητού, όπως οι βρετανικές σειρές Hell’s Kitchen, the F word, Ramsay’s Kitchen Nightmares, μαζί με την αμερικανική εκδοχή του Hell’s Kitchen, Kitchen Nightmares, MasterChef, MasterChef Junior, Hotel Hell. To 2015, το Forbes απαρίθμησε τα κέρδη του στα 60 εκατομμύρια δολάρια για τους προηγούμενους 12 μήνες, και τον κατέταξε τον 21ο πλουσιότερο σελέμπριτι στον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments