Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [05/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [05/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Εξαιτίας της Σελήνης που επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες, τα πράγματα θα είναι θολά στους δεσμούς των ζωδίων σήμερα.

Κριός

Η ερωτική ανάπτυξη στη σχέση σου, απαιτεί την εστίασή σου. Μπορεί να οφείλεται στο ότι έχεις επικεντρωθεί πολύ περισσότερο σε θέματα εκτός της ερωτικής σου σφαίρας, τελευταία. Η αδιαίρετη προσοχή στα ερωτικά σου είναι κάτι που πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο. Θα συνειδητοποιήσεις πως η ερωτική σου ζωή είναι το άνετο καταφύγιό σου.

Ταύρος

Έχεις γίνει ειδική στο να παρατηρείς πώς εξελίσσεται η ερωτική ζωή των άλλων. Τι γίνεται όμως με τη δική σου; Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να σταματήσεις να το παίζεις εκ του ασφαλούς και να ρισκάρεις στον έρωτα. Αν είσαι σε σχέση, άδραξε την ευκαιρία να μιλήσεις ειλικρινά με το ταίρι σου. Δίνοντας προσοχή στην ερωτική σου ζωή… θα ωφεληθείς τα μέγιστα!

Δίδυμος

Ακόμα κι αν πολλά φαίνονται έντονα τελευταία στη σχέση σου, η επιρροή της Σελήνης θα τα εντείνει ακόμη περισσότερο. Αυτό όμως σε βάζει σε μια θαυμάσια θέση για να ανοιχτείς στον εραστή σου εκφράζοντάς του όσα νιώθεις και σκέφτεσαι. Μια συζήτηση ανάμεσά σας μπορεί να είναι βαθιά και ουσιαστική χωρίς να επηρεαστεί από σκοτεινές ή θλιβερές αποχρώσεις. Η αισιοδοξία και ο έρωτας…είναι πάντα οι καλύτερες επιλογές! 

Καρκίνος

Θα έχεις μια ασυνήθιστη ένταση σήμερα. Μπορείς όμως να την αξιοποιήσεις φιλτράροντας αυτά που λες στον εραστή σου και δείχνοντάς του περισσότερο ενδιαφέρον. Επομένως, είναι απαραίτητο να την αξιοποιήσεις θετικά και ευχάριστα. Υπάρχουν πολλοί ευχάριστοι τρόποι για να διοχετεύσεις αυτήν την εξαιρετική εστίαση. Το να γνωρίζεις όμως τη δυναμική της δικής σου δύναμης αυτή τη στιγμή… είναι το πρώτο βήμα που απαιτείται. 

Λέων

Θα εστιάσεις περισσότερο στα εμπόδια της ερωτικής σου ζωής παρά σ’ αυτά που αξίζει να γιορτάσεις. Όμως ακόμη κι αν έχεις φτιάξει μια λίστα από βελτιώσεις που χρειάζεται να γίνουν, εξέτασε μήπως να χρειαστεί να τις ξεκινήσεις εσύ. Η ειλικρινής εκτίμηση αυτών που μπορείς να κάνεις για να προσφέρεις περισσότερο φως και τύχη στο δεσμό σου, είναι το πρώτο βήμα για να το πετύχεις. 

Παρθένος

Τα πράγματα θα είναι θολά στο δεσμό σου σήμερα, εξαιτίας της Σελήνης που επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Γι’ αυτό μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην λάβεις δραστικά μέτρα. Αυτό που σου φαίνεται ακριβές και σωστό, ίσως όταν ανακαλύψεις την αλήθεια να συνειδητοποιήσεις πως απείχες πολύ. Κινήσου αργά. Δημιούργησε αποστάσεις όπου χρειάζεται. Δεν θα διαρκέσει πολύ αυτή η σύγχυση.

Ζυγός

Η αποφασιστικότητα με την οποία υπερασπίζεται τις απόψεις του ο εραστή σου θα σε κάνουν να πιστέψεις πως είναι λίγο αυταρχικός για τις προτιμήσεις σου. Όμως ο τρόπος που θα αντιδράσεις θα είναι κρίσιμος. Ακόμα κι αν ο εραστής σου δεν είναι προσεκτικός με την επιλογή των λέξεων, τίποτα δεν σε εμποδίζει να φιλτράρεις τη δική σου απάντηση. Το να ανταποκριθείς σωστά κι έξυπνα είναι η καλύτερη επιλογή.

Σκορπιός

Παρόλο που υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δεις τι συμβαίνει στη σχέση σου, έχεις δίκιο που επιλέγεις να την εξετάσεις με πρακτικό μάτι. Κι αυτό δεν είναι κακό. Ίσα ίσα που ανοίγεις το μυαλό σου στην παθιασμένη αλήθεια που υπάρχει στα ερωτικά σου. Αυτή είναι μια στιγμή που ο ρεαλισμός, προσφέρει τη μεγαλύτερη ελπίδα και έμπνευση. Δοκίμασέ το και θα δεις! Ζώδια σήμερα

Τοξότης

Για να εξελίξεις τη σχέση σου ίσως χρειαστεί να εξετάσεις αρκετές προοπτικές για να βρεις αυτή που πρέπει να ακολουθήσεις. Αν αγωνίζεσαι μόνη σου για να εξισορροπήσεις όλα όσα χρειάζονται εξισορρόπηση, τότε μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια ενός καλού φίλου. Διάλεξε αυτόν που ξέρεις πως θα σου προσφέρει βάσιμες και λογικές συμβουλές. Θα ανακαλύψεις πως οι ιδέες του, είναι χρήσιμες και ενδιαφέρουσες.

Αιγόκερως

Αν νιώθεις πως η ερωτική σου ζωή έχει ρουτινιάσει… τότε πάρε το χρόνο σου για να βρεις δραστικές λύσεις. Αν είσαι ελεύθερη, προσπάθησε να απορρίψεις επιλογές που είναι επώδυνα δαπανηρές. Αν είσαι σε σχέση, το να δώσεις ένα γερό ταρακούνημα στο δεσμό σου θα δημιουργήσεις μια ευχάριστη και ξαφνική «σπίθα». 

Υδροχόος

Μπορεί μια ευπρόσδεκτη αλλαγή σε κάποια συζήτηση με τον εραστή σου να σου προκαλέσει έκπληξη. Κι αυτό γιατί μπορεί να οδηγήσει σε ασυνήθιστα και πιο φιλοσοφικά εδάφη, που θα παρέχουν μια ιδανική κοινή διανοητική διέγερση. Όμως αυτό το θέμα δεν χρειάζεται να εξαντληθεί με μία κίνηση. Τονίζοντας κάποια σημεία… ίσως τον ιντριγκάρεις, δείχνοντάς του πως περιμένεις απ’ αυτόν, κάτι καλό στο μέλλον. 

Ιχθύς

Η ανάλαφρη διάθεση και το γέλιο, είναι απαραίτητα συστατικά σε οποιαδήποτε ερωτική σχέση. Αν όμως θέλεις η παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα να μετατραπεί σε κάτι πιο σεξουαλικό, τότε περίμενε να βάλει το χεράκι της η Σελήνη που μπαίνει στο ζώδιό σου. Θα ανοιχτείς πιο εύκολα στο ταίρι σου ζητώντας του να συμμετέχει στην περιπέτειά σου. Η καρδιά σου ξέρει τι θέλει! Κι αυτή τη στιγμή θέλει να τροφοδοτήσεις την παθιασμένη φλόγα ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου! 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments