Οικονομία

Jannis: Μια από τις πρώτες εταιρείες παραγωγής παστελιών στην Ελλάδα

Jannis: Μια από τις πρώτες εταιρείες παραγωγής παστελιών στην Ελλάδα
Jannis: Μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων έχοντας από παστέλια, μπάρες ξηρών καρπών και μπάρες nougat, μέχρι λουκούμια και μπαστουνάκια καρύδας.

Η εταιρία ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕΒΕ, με τον διακριτικό τίτλο «Jannis», ιδρύθηκε το 1965 στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια από τις πρώτες εταιρείες παραγωγής παστελιών στην Ελλάδα. Μένοντας πιστοί στην παραδοσιακή τέχνη παραγωγής αυτού του ιδιαίτερου γλυκίσματος, οι έμπειροι τεχνίτες από την πρώτη μέρα παρασκευάζουν τα παστέλια με πολλή φροντίδα και αγάπη.

Η ιστορία του παστελιού φτάνει μέχρι την αρχαιότητα.

Αναφορές υπάρχουν στην Ιλιάδα του Ομήρου, σε κείμενα του Ηροδότου, και άλλες γραπτές πηγές που χρονολογούνται από τον 8ο και 5ο αιώνα π.Χ. Μέσα στους αιώνες, το παστέλι κράτησε την ξεχωριστή θέση του στη διατροφική μας κουλτούρα, όχι μόνο λόγω της νοστιμιάς του, αλλά επειδή αποτελεί μια φυσική πηγή ενέργειας, χάρη στην υψηλή θρεπτική αξία των δύο κύριων συστατικών του: του σουσαμιού και μελιού.

Στην εταιρία «Jannis», από το ξεκίνημα μέχρι σήμερα, «έχουμε αναπτύξει την γκάμα των προϊόντων μας για να ανταποκριθούμε στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων: Από παστέλια, μπάρες ξηρών καρπών και μπάρες nougat, μέχρι λουκούμια και μπαστουνάκια καρύδας. Με το πελατολόγιό μας να αυξάνεται διεθνώς, προσαρμοστήκαμε έγκαιρα στη δυναμική της παγκόσμιας αγοράς και δημιουργήσαμε πιστοποιημένες βιολογικές επιλογές».

Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρία δεν έπαψε στιγμή να εξελίσσεται, επενδύοντας στην τεχνολογία και δημιουργώντας υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής.

Ταυτόχρονα, στην κορυφή των «προτεραιοτήτων μας είναι η τεχνογνωσία του προσωπικού μας και επενδύουμε πολύ σε αυτό. Το μυστικό της επιτυχίας μας παραμένει ο σταθερός μας προσανατολισμός στην ικανοποίηση των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε τα αυστηρότερα μέτρα ποιοτικού ελέγχου, σε όλη την παραγωγική διαδικασία, για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας είναι εναρμονισμένα με τα υψηλότερα πρότυπα».

Με περισσότερο από μισό αιώνα δυναμικής παρουσίας, η εταιρία «Jannis» είναι ο ηγέτης της αγοράς στα ελληνικά παραδοσιακά είδη ζαχαροπλαστικής, υπογράφοντας προϊόντα που απολαμβάνουν πελάτες σε όλο τον κόσμο. Μπάρες ενέργειας, επιλογές χωρίς γλουτένη ή επιλογές κατάλληλες για χορτοφάγους, είναι ένα δείγμα μόνο του σημερινού εύρους της προϊόντικής μας γκάμας. Στόχος είναι να παρασκευάζονται πάντα φυσικά και υγιεινά σνακ, που κερδίζουν τις εντυπώσεις στην πρώτη μπουκιά!

Τα προϊόντα προσφέρονται σε μια ποικιλία συσκευασιών και είναι ιδανικά για «σνακ εν κινήσει».

Όπως αναφέρει και η ίδια η εταιρία στην επίσημη ιστοσελίδα της, αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για καταστήματα λιανικής, σουπερμάρκετ και μίνι μάρκετ, ντελικατέσσεν, περίπτερα, ξενοδοχεία, καφετέριες, μηχανήματα αυτόματης πώλησης, φαρμακεία, σχολεία, αεροδρόμια και πολύ περισσότερα.

Η «Jannis» ηγείται του χώρου της και επεκτείνει συνεχώς τις δραστηριότητές της με γνώμονα την παραγωγή ποιοτικά άριστων προϊόντων.

«Η απόλυτη προσήλωση στην προστασία του καταναλωτή και το καθοδηγητικό αίσθημα ευθύνης αποτελούν τους βασικούς παράγοντες εκκίνησης όλων των επενδύσεων που πραγματοποιεί η εταιρία ως προς τη διασφάλιση της ποιότητας», προτάσσουν. Επιπλέον, επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη, τη σύσφιξη και ισχυροποίηση των δεσμών της με το ανθρώπινο δυναμικό εντός και εκτός του εταιρικού περιβάλλοντος.

Η συνεργασία με βάση «τον αλληλοσεβασμό, την κατανόηση, την αξιοκρατία και την εμπιστοσύνη αποτελούν διαχρονική βάση ανάπτυξης και εξέλιξης της εταιρίας. Τα στελέχη μας αλλά και το υπόλοιπο ανθρώπινο δυναμικό αποτελούν συνδημιουργούς, συμμετέχοντες και κοινωνούς της εταιρικής κουλτούρας, των αρχών και αξιών που ανέδειξαν» και χαρακτηρίζουν την εταιρία από την ίδρυσή της έως σήμερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments