Πολιτική

Χάρης Θεοχάρης: Στην Πολωνία λίγο πριν το άνοιγμα του τουρισμού

Χάρης Θεοχάρης: Στην Πολωνία λίγο πριν το άνοιγμα του τουρισμού
Χάρης Θεοχάρης: Στην Πολωνία βρίσκεται ο υπουργός Τουρισμού λίγο πριν από την επανεκκίνησή του στο πλαίσιο επισκέψεων σε χώρες τουριστικού ενδιαφέροντος.
Χάρης Θεοχάρης: Στην Πολωνία βρίσκεται ο υπουργός Τουρισμού λίγο πριν από την επανεκκίνησή του στο πλαίσιο επισκέψεων σε χώρες τουριστικού ενδιαφέροντος.

Ο Χάρης Θεοχάρης βρίσκεται στην Πολωνία στο πλαίσιο επισκέψεων σε χώρας τουριστικού ενδιαφέροντος για την Ελλάδα λίγο πριν από την επανεκκίνηση του τουρισμού στη χώρα μας, η οποία έχει οριστεί για τις 15 Μαΐου. Ο υπουργός Τουρισμός έχει τονίσει πως η Ελλάδα αποτελεί έναν ελκυστικό και ασφαλή προορισμό. Ειδικότερα, μετά το Βερολίνο, ο υπουργός Τουρισμού πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Πολωνία -την πρώτη Έλληνα υπουργού Τουρισμού, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Χθες Πέμπτη 6 Μαΐου, ο κ. Θεοχάρης είχε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των σημαντικότερων τουριστικών οργανισμών της χώρας, ενώ παράλληλα παραχώρησε σειρά συνεντεύξεων σε ΜΜΕ της Πολωνίας.

Σήμερα Παρασκευή 7 Μαΐου, θα έχει συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, υπεύθυνο για θέματα Τουρισμού, AndrzejGut-Mostowy, όπου θα συζητηθούν θέματα περαιτέρω ανάπτυξης της τουριστικής κίνησης από την Πολωνία. Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο επισκέπτονται τη χώρα μας περισσότεροι από 1 εκατ. Πολωνοί τουρίστες, κατατάσσοντας μάλιστα την Πολωνία στην 5η θέση των χωρών προέλευσης επισκεπτών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Βαρσοβία, ο κ. Θεοχάρης θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Aleksander Pociej, πρόεδρο της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τον Daniel Milewski, πρόεδρο Κοινοβουλευτικής Ομάδας Πολωνο-Ελληνικής Φιλίας και Bουλευτή Κυβερνώντος κόμματος «Νόμος και Δικαιοσύνη», τον Jan Kanthak, αντιπρόεδρο Κοινοβουλευτικής Ομάδoς, Bουλευτή του κόμματος «Αλληλέγγυος Πολωνία» καθώς και τον Patryk Panasiuk, γραμματέα Κοινοβουλευτικής Ομάδος.

Παράλληλα, θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων αλλά και τουριστικών οργανισμών και επιχειρήσεων:

– Beniamin Vafidis, Marketing and MICEDirector της Mouzenidis, η οποία έχει παρουσία στην Πολωνία από το 2017.

– Pawel Niewladomski, Πρόεδρος του Τουριστικού Επιμελητηρίου Πολωνίας

– Marcin Dymnicki, CEO και NataliaRodrez, Marketing Manager του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού της χώρας, TUI Πολωνίας.

– Adam Banczerowski, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του τουριστικού oργανισμού Itaka.

– Maciej Nykiel, CEO και ιδιοκτήτης του Nekera.

– Wojciech Skoczyński, CEO και JacekSocha, Επικεφαλής του Τμήματος Συμβολαίων του Grecos Holidays, που δραστηριοποιείται αποκλειστικά με ταξίδια στην Ελλάδα.

– Michal Fijot, Chief Commercial Officer της LOT Airlines.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments