Ελλάδα

Πέθανε ο επιχειρηματίας Θανάσης Λαβίδας

Πέθανε ο επιχειρηματίας Θανάσης Λαβίδας
Θανάσης Λαβίδας: Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο γνωστός επιχειρηματίας.
Θανάσης Λαβίδας: Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο γνωστός επιχειρηματίας.

Απεβίωσε ο επιχειρηματίας και βασικός μέτοχος της εταιρείας Lavipharm Θανάσης Λαβίδας. Πρόκειται για ακόμη ένα θάνατο στο χώρο του επιχειρείν μετά από εκείνους του Παύλου Ιωαννίδη και του Γιάννη Αγγελικούση.

Θανάσης Λαβίδας: Έδωσε μάχη με τη λευχαιμία

Ο εκλιπών νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Αθήνας και έφυγε από την ζωή «έπειτα από την άνιση μάχη που έδωσε επί μήνες με την λευχαιμία», σύμφωνα με το newmoney. Θανάσης Λαβίδας

Θανάσης Λαβίδας: Λίγα λόγια για τον επιχειρηματία

Γεννημένος στην Αθήνα το 1948, αναλαμβάνει τη διοίκηση της LAVIPHARM το 1976. Η μητρική εταιρία, Lavipharm Α.Ε., είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών από το 1995. Σήμερα, η LAVIPHARM κατέχει ηγετική θέση στους τομείς της ανάπτυξης, παραγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

Ο κ. Θανάσης Λαβίδας ήταν επίσης Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.) και Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας–Αμερικής. Τέλος, ήταν Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (Σ.Ε.Β.), έχοντας αναλάβει την ευθύνη της διεθνούς δραστηριότητας (SEV International).

Είχε διδακτορικό δίπλωμα (PhD) στη φαρμακευτική χημεία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ήταν επίσης κάτοχος Master και Bachelor of Science στη Χημεία από το Πανεπιστήμιο Ludwig Maximillian του Μονάχου, καθώς και κάτοχος MBA από το Institut Supérieur de Marketing et de Management στο Παρίσι. Μιλούσε άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Ποια είναι η εταιρεία LAVIPHARM

Σήμερα, η LAVIPHARM κατέχει ηγετική θέση στους τομείς της ανάπτυξης, παραγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα. H Lavipharm, ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1911, είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένος Όμιλος Έρευνας και Ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

Με κινητήρια δύναμη τη δημιουργική σκέψη, τις πρωτοποριακές ιδέες και την καινοτομία στην εφαρμογή τους, η Lavipharm έχει ως όραμα να παρέχει πάντα τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές υπηρεσίες στο χώρο της υγείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments