Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για τον Κέχιουστε

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για τον Κέχιουστε
Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για τον 22χρονο κεντρικό χαφ φαίνεται πως έχει δείξει ο Ολυμπιακός.

Μια πολύ καλή περίοδο διανύει ο Ολυμπιακός, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, ενώ οι γυναίκες του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ευρώπης στο πόλο.

Στο ποσοδφαιρικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός ήδη κοιτά για τα επόμενα μεταγραφικά του βήματα προσπαθώντας να φέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Ολυμπιακός: Στο μικροσκόπιο ο Κέχιουστε

Ακόμα ένας παίκτης από τη Σκανδιναβία φέρεται να βρίσκεται στα υπόψιν του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον 22χρονο κεντρικό χαφ της Μίντιλαντ, Γιανς Κέχιουστε, που σύμφωνα με τη “Live Sport” βρίσκεται στα ραντάρ των Πειραιωτών. Ο νεαρός μέσος είναι διεθνής με την εθνική Σουηδίας (3 συμ.) και θεωρείται ένας από τους καλύτερους χαφ του πρωταθλήματος της Δανίας.

Ολυμπιακός

Τη φετινή σεζόν ο Κέχιουστε μετράει συνολικά 36 συμμετοχές (1 γκολ, 2 ασίστ), ωστόσο δεσμεύεται για δύο χρόνια ακόμα και η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Κι αυτό γιατί φέρονται επίσης να έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες όπως οι Γκλάντμπαχ, Μονακό και Λιλ.

Ολυμπιακός: Παραμένει ο Μαρτίνς

Τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον Μαρτίνς σε άλλες ομάδες του εξωτερικού, αν και στο μυαλό του τεχνικού παραμένει ο Ολυμπιακός. Μετά το ενδιαφέρον της Γουλβς, μεγάλο ενδιαφέρον έδειξε και η Κρίσταλ Παλάς για την απόκτηση του Πορτογάλου τεχνικού. Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός παρά το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, της Γαλλίας και εσχάτως της Αγγλίας, επιδιώκει να παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού, τιμώντας το συμβόλαιο του.

Ο Μαρτίνς φαίνεται πως δεν δίνει καμία σημασία στα συγκεκριμένα σενάρια και για αυτό έβγαλε την ενόχληση σε ερώτηση που του έγινε ενόψει του Αστέρα Τρίπολης. Το μυαλό του είναι αποκλειστικά στον Ολυμπιακό, καθώς ήδη φαίνεται πως ετοιμάζει την επόμενη σεζόν με την εισαγωγή νέου συστήματος, με τη χρησιμοποίηση νέων παικτών και γενικώς με την όλη στάση του μέχρι σήμερα στου Ρέντη.

Στόχος του είναι να τιμήσει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τη διοίκηση και μετά θα κοιτάξει το μέλλον του, έχοντας ως μεγάλο στόχο την ευρωπαϊκή διάκριση στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Κάτι βεβαίως που δεν έχει κρύψει στις δημόσιες τοποθετήσεις του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments