Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [11/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [11/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα πρέπει να εστιάσουν πολύ στην επικοινωνία μέσα στη σχέση τους.

Κριός 

Αν έχουν διευρυνθεί οι γραμμές επικοινωνίας με τον αγαπημένο σου, τότε μπορείς να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία για μια βαθιά και ουσιαστική συζήτηση. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση «αντιπαράθεση». Επειδή στη ροή της συζήτησης μπορεί να εκπλαγείς απ’ αυτό που βγαίνει από το στόμα σου. Μπορεί να είναι μια αυθεντική δήλωση αγάπης ή…ένα μυστικό που μέχρι τώρα είχες καταφέρει να κρύψεις καλά.

Ταύρος

Αν αγωνιζόσουν τελευταία να αντιμετωπίσεις οποιεσδήποτε αλήθειες στην ερωτική σου ζωή, τώρα θα το κάνεις με αρκετή αυτοπεποίθηση χάρη στη Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου. Μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για τα ερωτικά σου θέματα, ειδικά αν έχεις συνειδητοποιήσει πως σου προσφέρεται η δυνατότητα για μια καινούργια αρχή. Μπορείς να προχωρήσεις μπροστά με αυτοπεποίθηση και ακεραιότητα σε συνδυασμό με την ανάλογη υπομονή!

Δίδυμος

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, ένα εμπόδιο στην πρόοδο της σχέσης σου, μπορεί να οφείλεται στη δική σου διστακτικότητα. Πιθανότατα μπορείς να δεις μια γραμμή που πρέπει να διασχίσεις, αλλά επιλέγεις να κάνεις πίσω για λόγους που είναι γνωστοί μόνο σε σένα. Προσπάθησε όμως να βρεις τρόπο να την ξεπεράσεις. Κάτι ευχάριστο σε περιμένει μόλις καταφέρεις να το κάνεις!  

Καρκίνος

Έχεις την ευκαιρία να επιβεβαιώσεις τη θέση σου σε ένα ρομαντικό σενάριο. Μπορεί να νιώσεις απογοητευμένη αν παλεύεις να πάρεις απαντήσεις σε μερικά ουσιαστικά ερωτήματά σου. Μπορεί να είναι η αίσθηση του άγνωστου που το κάνει επίσης ενδιαφέρον και συναρπαστικό. Με υπομονή, μπορείς να κρατήσεις αυτή τη συγκίνηση ζωντανή. Η σύγχυση ή η απογοήτευση δεν θα κρατήσουν πολύ. 

Λέων

Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για την ενίσχυση των θεμελίων του δεσμού σου. Αν καταφέρετε να ενεργοποιήσετε ο ένας τον άλλον, θα κάνει την εμφάνισή της η δυναμική του δεσμού σας, που περιλαμβάνει αμοιβαία εμπιστοσύνη, πίστη και συντροφικότητα. Η φαντασία του αγαπημένου σου, είναι μια χαρά. Γνωρίζοντας πως είστε ο ένας δίπλα στον άλλον όταν χρειάζεται… είναι κάτι υπέροχο!

Παρθένος

Αν πρόκειται να αποκαλύψεις τα μεγάλα σχέδια ή τις φιλοδοξίες σου στον εραστή σου, κάντο σοβαρά κι όχι με μισή καρδιά. Μην ντραπείς να εξηγήσεις τι σε πυροδοτεί για να συνεχίσεις τη ζωή σου. Αν είναι αυθεντικό, τότε περιέγραψε το με κάθε λεπτομέρεια. Μπορεί να δεις τα μάτια του αγαπημένου σου να ανοίγουν διάπλατα από την ευχάριστη έκπληξη.

Ζυγός

Φαίνεται πως έχεις κάτι να πεις και είσαι αποφασισμένη να το πεις οπωσδήποτε τώρα. Σκέψου όμως αν έχεις δημιουργήσει «στεγανά» με τον τρόπο που θα κινηθείς. Μην είσαι αμυντική αν ο αγαπημένος σου επισημάνει μερικά ελαττώματα στις απόψεις ή το όραμά σου. Να γνωρίζεις επίσης πως καμία συζήτηση δεν πρέπει να καταλήγει σε διαφωνία. Τυχόν σφάλματα που εντοπίζονται, μπορείτε να τα βελτιώσετε μαζί.  

Σκορπιός

Θα διστάσεις να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου σήμερα. Ωστόσο, η σημερινή Νέα Σελήνη που επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις σου προσφέρει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις την ισορροπία αναφορικά με τα κοινά ενδιαφέροντα που έχεις με το ταίρι σου. Υπάρχει περίπτωση ο αγαπημένος σου να συμμετέχει περισσότερο σε κάτι που προτιμάς να κάνεις μόνη; Μια νέα αρχή που προσφέρεται τώρα, θα μπορούσε να καταστήσει αυτή την πιθανότητα δυνατή. 

Τοξότης

Αν μια ιδέα αντηχεί βαθιά μέσα σου, τότε ξέρεις αυτόματα πως θα εμπνεύσει και τον εραστή σου. Όμως η μεταφορά του οράματός σου στο αντικείμενο του πόθου σου ίσως είναι απογοητευτική. Πολλά εξαρτώνται από τη σιγουριά με την οποία το περιγράφεις. Ο ενθουσιασμός «πουλάει»…. και ίσως χρειαστεί να το εξετάσεις καλά πριν ξεκινήσεις αυτή τη συζήτηση.

Αιγόκερως

Αλλαγή, αυθορμητισμός, περιπέτεια, περισσότερη ερωτική δραστηριότητα – ίσως να μην μπορείς να εντοπίσεις αυτό που θέλεις να ζήσεις. Όμως μπορεί να αισθανθείς πως ήρθε η ώρα να ωθήσεις ένα όριο στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Αργά αλλά σίγουρα, γίνεσαι πιο ξεκάθαρη για όσα σε ευχαριστούν και όσα σε δυσαρεστούν- συναισθηματικά και σωματικά. Σε περιμένει ένα μεγάλο βήμα… προς μια νέα κατεύθυνση. 

Υδροχόος

Τα ερωτικά σου θα έχουν μια ασυνήθιστη αίσθηση τώρα. Όμως κάτι τέτοιο μπορεί να σου ταιριάζει και να το βρεις ιδιαίτερα συναρπαστικό. Είτε πρόκειται για μια πειραματική στενή σχέση ή για ένα έντονο ενδιαφέρον για κάποιον από διαφορετικό υπόβαθρο, αν είσαι ελεύθερη, η ευχαρίστηση σε περιμένει- αν απομακρυνθείς από τους κανόνες και τους περιορισμούς!  

Ιχθύς

Η φροντίδα απέναντι στον εαυτό σου, μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου και να σε οδηγήσει σε περισσότερη αγάπη γι’ αυτόν. Πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στις ανάγκες σου τώρα, για να γίνεις ακόμη καλύτερη, για το σύντροφό σου. Οι τυχόν βελτιώσεις θα πρέπει να αφορούν εσένα σε πρώτη φάση. Είτε θέλεις να αποκτήσεις το τέλειο σώμα ή οτιδήποτε άλλο θα σε κάνει να χαμογελάσεις με αυτοπεποίθηση, να ξέρεις πως οποιαδήποτε προσπάθεια αυτοβελτίωσης θα σε χαροποιήσει πολύ. 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments