Lifestyle

Νίκος Βέρτης: Επέστρεψε από το Ισραήλ

Νίκος Βέρτης: Επέστρεψε από το Ισραήλ
Νίκος Βέρτης: Ο Έλληνας καλλιτέχνης και οι συνεργάτες του βίωσαν μία νύχτα τρόμου στο Ισραήλ.

Ο Νίκος Βέρτης πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής βρισκόταν στο Ισραήλ εν όψει της συναυλίας του. Λόγω της εμπόλεμης σύρραξης μεταξύ του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, η οποία οδήγησε σε εφιαλτικούς βομβαρδισμούς, η συναυλία του καλλιτέχνη ακυρώθηκε κι εκείνος μαζί με τους συνεργάτες του γύρισαν στα πάτρια εδάφη.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης μαζί με τους συνεργάτες του έζησε μία νύχτα τρόμου, καθώς εδώ και τρεις ημέρες έχει σημειωθεί μάχη μεταξύ του Ισραήλ και της Παλαιστίνης. Μάλιστα, χθες έφθασαν στο Τελ Αβίβ οι μουσικοί του Νίκου Βέρτη, οι οποίοι όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα πλάνα στα οποία απεικονίζεται η εφιαλτική κατάσταση των βομβαρδισμών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δύο συναυλίες του Νίκου Βέρτη που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα, Τετάρτη 12 Μαΐου, και αύριο, Πέμπτη 13 Μαΐου, ακυρώθηκαν και ο καλλιτέχνης γύρισε πίσω στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε on air με την συνεργάτιδα του Νίκου Βέρτη, Έλενα Παπαπαναγιώτου, η οποία περιέγραψε την δυσάρεστη εμπειρία που βίωσαν χθες το απόγευμα.

Η ίδια είπε: «Όλη αυτή η κατάσταση μας βρήκε στο αεροδρόμιο με τις σειρήνες να ηχούν. Μας πήγαν σε καταφύγιο στο αεροδρόμιο και κάτσαμε 2 ώρες περίπου. Αυτό συνεχίστηκε και μετά, καθώς πήγαμε στο ξενοδοχείο και εκεί μας έδωσαν κάποιες οδηγίες. Ακούστηκαν και πάλι κάποια «μπαμ μπαμ» και πήγαμε πάλι σε καταφύγιο του ξενοδοχείου. Η συναυλία για σήμερα αναβάλλεται. Είμαστε καλά και η παραγωγή βρίσκεται σε επικοινωνία με την κυβέρνηση για να δούμε πότε θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα».

Νύχτα τρόμου με ρουκέτες και σειρήνες πολέμου

Το αιματοκύλισμα και οι πολεμικές συγκρούσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη φαίνεται πως δεν θα έχει σύντομο και αίσιο τέλος. Οι ρουκέτες και οι πολεμικές σειρήνες τρομοκρατούσαν και ξαγρύπνησαν τον άμαχο πληθυσμό σε Τελ Αβίβ, Ιερουσαλήμ και σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας. Η Χαμάς εκτόξευσε 200 ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ σε αντίποινα για τα πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας με τραγικό απολογισμό τον θάνατο 30 Παλαιστίνιων.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, επέβαλε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην πόλη Λοντ (κεντρικά), θέατρο τις τελευταίες ώρες «ταραχών» στις οποίες ενεπλάκησαν μέλη της αραβικής μειονότητας, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς, στην εξουσία στη Γάζα, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο ένοπλος βραχίονάς του εκτόξευσε πάνω από 200 ρουκέτες εναντίον της επικράτειας του Ισραήλ, σε αντίποινα για τα ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα στον παραθαλάσσιο παλαιστινιακό θύλακα, συμπεριλαμβανομένου αυτού που προκάλεσε την κατάρρευση δωδεκαώροφου κτιρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments