Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [14/05/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [14/05/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις ερωτικές σχέσειςΤα ζώδια θα διαπιστώσουν ότι όταν είναι με τον δεσμό τους, η διάθεσή τους ανεβαίνει και αισθάνονται ότι η ζωή είναι ωραία.

Κριός 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μην πάτε ενάντια στα βαθύτερα ένστικτά σας. Κάποιο ξεχωριστό άτομο μπορεί να προσπαθήσει να σας κάνει να πιστέψετε τη δική του εκδοχή για τα πρόσφατα γεγονότα ακόμη και με κολακείες, εξαναγκασμό ή χειραγώγηση. Δείξτε του ότι δεν είστε εύκολο θύμα.

Ταύρος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δυσκολεύει να δείτε την πραγματική εικόνα κάποιου ατόμου που θαυμάζετε πολύ. Τον/την έχετε βάλει τόσο ψηλά, που δεν μπορείτε να φανταστείτε ότι θα ήταν ποτέ ικανός/ή για μια τέτοια συμπεριφορά. Πριν του/της δώσετε την καρδιά σας, βεβαιωθείτε ότι τον/την βλέπετε όπως είναι πραγματικά.

Δίδυμος

Μερικές φορές είναι δύσκολο να δούμε τον εαυτό μας όπως μας βλέπουν οι άλλοι. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό το κάνει ακόμη πιο δύσκολο, καθώς δεν μπορείτε να δείτε τι κάνετε λάθος. Ο/Η αγαπημένος/η σας προφανώς δεν είναι ευχαριστημένος/η για κάτι που κάνατε και υποθέτει ότι ενεργείτε έτσι για να τον/την τιμωρήσετε. Μάλλον θα πρέπει να δώσετε μερικές εξηγήσεις αν θέλετε να ηρεμήσετε τα πνεύματα.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας κάνει να αμφισβητήσετε τα βαθύτερα ένστικτά σας σε ό,τι αφορά τη δυναμική μιας νέας σχέσης. Θέλετε πραγματικά να πιστέψετε τα καλύτερα και ελπίζετε ότι αυτή τη φορά όλα θα είναι τέλεια. Όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο, ειδικά όσον αφορά τις σχέσεις. Να είστε ρεαλιστές.

Λέων

Είναι άλλο πράγμα να θέλετε να διατηρήσετε μια αύρα μυστηρίου και άλλο να παραπλανάτε σκόπιμα κάποιον, όχι επειδή θέλετε να τον βλάψετε, αλλά επειδή πιστεύετε πως αν τον αφήσετε να σας γνωρίσει πραγματικά δεν θα θέλει να έχει περαιτέρω επαφές μαζί σας. Δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό. Θα σας λατρέψει.

Παρθένος

Μην ανησυχείτε αν δεν ξέρετε πώς να αποκαλύψετε κάποιες αλήθειες στον/στην αγαπημένο/η σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας δένει τη γλώσσα αρχικά αλλά στη συνέχεια θα αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και μετά από λίγο θα εμφανιστούν τα πραγματικά σας συναισθήματα. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα, διότι σημαίνει ότι από την πλευρά σας έχετε ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Τώρα απλά περιμένετε μια απάντηση.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι αυτή δεν θα είναι μια ιδιαίτερα αρμονική ημέρα τουλάχιστον στην αρχή της, καθώς σιγά-σιγά και με υπομονή τα πράγματα θα βελτιωθούν. Αυτή είναι στην πραγματικότητα μια ιδανική ευκαιρία για να διευθετήσετε κάτι που προκαλεί ένταση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Σκορπιός

Έχετε υιοθετήσει μια χαλαρή και ελαφρώς απρόσιτη στάση, για να μην επιτρέψετε σε κάποιον που νοιάζεται για εσάς να δει πώς αισθάνεστε πραγματικά. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι παρόλο που δεν σκόπευε να σας πληγώσει, δεν έχετε καμία πρόθεση να του δείξετε πόσο πραγματικά σας έχει επηρεάσει η συμπεριφορά του. Ωστόσο, αυτή δεν είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική προσέγγιση. Καλύτερα να είστε ειλικρινείς.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί εντάσεις στην σχέση σας. Πρέπει να ενεργήσετε άμεσα αλλά θα πρέπει επίσης να βρείτε χρόνο για να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας. Το κομμάτι της συζήτησης είναι το δύσκολο, καθώς ο/η σύντροφός σας ενδέχεται να μην είναι ανοιχτός/ή και να πρέπει να τον/την πείσετε να συνεργαστεί. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να επαναφέρετε την ισορροπία.

Αιγόκερως

Δεν είναι του στυλ σας να κρατάτε μούτρα και να παρατείνετε μια διαφωνία με τον/την σύντροφο σας. Ωστόσο, η ενέργεια της σημερινής μέρας σας κάνει να αισθάνεστε ότι έχετε φτάσει σε ένα αδιέξοδο και δεν ξέρετε τι να κάνετε στη συνέχεια. Ίσως αντί να το σκέφτεστε, θα πρέπει να αναλάβετε δράση. Απλώς πείτε του/της πώς αισθάνεστε και ζητήστε του/της να το συζητήσετε.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βάζει σε δίλημμα, καθώς δεν ξέρετε πού ακριβώς βρίσκεστε στην τρέχουσα σχέση σας. Θα θέλατε να πείτε στον/στην νέο/α σας σύντροφο ότι έχετε συγκεκριμένες ανάγκες που θα θέλατε να λαμβάνει υπόψη του/της. Εάν αρνηθεί να σας ακούσει, βάλτε σε εφαρμογή το εφεδρικό σχέδιο.

Ιχθύς

Οι σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους και αυτό ισχύει για όλους. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι η σχέση σας περνάει μια δύσκολη φάση, αλλά όχι κάτι ου θα μπορούσε να βλάψει εσάς ή τον/την σύντροφό σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι συζήτηση και προθυμία να ακούσετε ο ένας τον άλλον. Τέλος, χρειάζεται κάποια μορφή θετικής δράσης. Τότε θα μπορέσετε να συμφιλιωθείτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments