Video

Ζουγανέλη: Μια μοναδική συναυλία στο MEGA

Ζουγανέλη: Μια μοναδική συναυλία στο MEGA
Ζουγανέλη: Μια μοναδική συναυλία με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη παρακολουθεί το τηλεοπτικό κοινό.

H Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεσηκώνει το τηλεοπτικό κοινό στο σημερινό «Σπίτι με το MEGA», τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες της. Η γνωστή τραγουδίστρια πρόσφατα απάντησε και στις φήμες για το αν είναι έγκυος.

Ζουγανέλη: Μοναδικές επιτυχίες στην τηλεοπτική συναυλία

Το «Έλα» σε μουσική και στίχους Sunny Μπλατζή έκλεψε από την αρχή τις εντυπώσεις και έδωσε στην Ζουγανέλη ένα σημείο αναφοράς για τα επόμενα χρόνια. «Τώρα θα μου επιτρέψετε να σας πω το τραγούδι που βγήκε πρώτα από την νέα μου δισκογραφική δουλειά. Μια διασκευή, με ελληνικούς στίχους του Νίκου Μωραϊτη» είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πριν ερμηνεύσει το «Σταθερό». Το τραγούδι είπε πρώτη το 1998 η Mina με τον τίτλο «Impagliatori d’ aquile». Στη συνέχεια η ερμηνεύτρια επιλέγει το «Μ’ αγαπούσες κι άνθιζε» του Μίνωα Μάτσα σε στίχους Ελένη Φωτάκη από τον ομώνυμο δίσκο του 2015. Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ακόμη, το «Σ’ αγαπώ» σε στίχους Γιώργου Παρώδη και μουσική Γιώργου Παπαποστόλου από τον δίσκο «Ενοχές» του 1996 ερμηνεύει με τον δικό της μοναδικό τρόπο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. «Με κέρδισε το χρώμα της φωνής της και ήθελα να την γνωρίσω. Έχω τη χαρά να είμαστε πια ομάδα. Απόψε βρίσκεται μαζί μου στη σκηνή η Ελπίδα Γάδ» ανέφερε η ερμηνεύτρια καλώντας στη σκηνή τη φίλη της πια, όπως τη χαρακτήρισε Ελπίδα που γνωρίσαμε μέσα από το The Voice. Η παίκτρια βγήκε δεύτερη στον διαγωνισμό αλλά ξεχώρισε για τις φωνητικές ικανότητες.

«Όταν και εγώ ξεκινούσα, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μου είπε να τραγουδήσουμε ένα ντουετάκι μαζί. Και υπάρχει αυτό το τραγούδι. Ελπίζω όπως αυτό το τραγούδι έφερε όμορφα πράγματα στη δική μου ζωή, να φέρει και σε εσένα» με αυτό τον τρόπο προλόγισε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη το «Είπα στους φίλους μου».

Ζουγανέλη: Η εμφάνιση με αφορμή το νέο της δίσκο

Μια από τις σημαντικότερες φωνές του σύγχρονου ελληνικού πενταγράμμου, έρχεται σε μια ξεχωριστή βραδιά με αγαπημένα τραγούδια, νέες επιτυχίες και εκλεκτούς καλεσμένους. Με αφορμή τον καινούργιο της δίσκο «Πάρ’ το Αλλιώς», στον οποίο διασκευάζει τραγούδια της δεκαετίας του ’90, η μοναδική ερμηνεύτρια παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο νοσταλγία, συγκίνηση, κέφι και χορό.

Δίπλα της, στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά θα βρεθούν σημαντικοί καλλιτέχνες χαρίζοντας μας ξεχωριστές μουσικές στιγμές. Η σπουδαία Δήμητρα Γαλάνη, ο μοναδικός Φίλιππος Πλιάτσικας και η αγαπημένη Κωνσταντίνα. Μαζί τους ο Γιώργος Παπαγεωργίου, η Ελπίδα Γαδ και ο Marselino Sherifi.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments