Video

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Απαντά αν είναι έγκυος

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Απαντά αν είναι έγκυος
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ο σύζυγός της Σπύρος Δημητρίου απάντησε μεταξύ άλλων, στις φήμες που θέλουν να είναι έγκυος η γνωστή τραγουδίστρια.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Δημητρίου, προς το τέλος του 2020, κάνοντας έναν παραμυθένιο γάμο. Χθες το βράδυ, Τετάρτη 17 Μαρτίου μάλιστα, ο σύζυγός της ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων, απάντησε στις φήμες εγκυμοσύνης της.

Ο γνωστός δικηγόρος λοιπόν, παραχώρησε στην παρουσιάστρια μιας συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και φυσικά αναφέρθηκε στη σύζυγό του Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τη γνωριμία τους, το πώς εξελίχθηκε η σχέση τους και τον γάμο που έκαναν στις Σπέτσες και την επιθυμία τους για ένα παιδί. Σπύρος Δημητρίου Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η ατάκα που της είπε ο Σπύρος Δημητρίου το βράδυ που τη γνώρισε

«Προτιμήσαμε η σχέση αυτή να εξελιχθεί μέσα από τον γάμο. Και της είπα πως αν πετύχει, πέτυχε. Αν δεν πετύχει, εκτός από το διαζύγιο, θα έχουμε μια ιστορία της προκοπής να διηγηθούμε σε σχέση με παλιά. Φαίνεται να πετυχαίνει πάρα πολύ. Εγώ θα το συνιστούσα σε όλους», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Δημητρίου για τη γνωριμία του με τη γνωστή τραγουδίστρια.

Όσο για το πώς γνωρίστηκαν οι δύο τους, «το βράδυ μετά την κηδεία του πατέρα μου ήθελα να βγω. Με πήρε η Σάννυ και μου πρότεινε να βγούμε για ποτό. Όχι ένα… Τριάντα ήθελα! Άλλο που δεν ήθελα στη φάση που ήμουν. Και εκεί ήταν και η Ελεωνόρα. Τότε μας συνέστησαν, η Ελεωνόρα με γνώριζε φατσικά. Και της λέω: Για να μην μακρηγορώ, είμαστε ζευγάρι και δεν το ξέρεις».

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Είναι ή δεν είναι έγκυος η γνωστή τραγουδίστρια;

Και ερωτηθεί από την παρουσιάστρια, ο Σπύρος Δημητρίου έδωσε τη δική του απάντηση στις φήμες εγκυμοσύνης που κυκλοφόρησαν με επιχείρημα ότι το ζευγάρι αποφάσισε να επισπεύσει τον γάμο του. Από τη μεριά του, εκείνος διέψευσε τις φήμες αναφέροντας ότι δεν ισχύουν.

Βέβαια, εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει πατέρας σύντομα, παρότι είναι λίγος ο καιρός που γνωρίζονται με την σύζυγό του και δεν έχουν ζήσει πολλά πράγματα μαζί. «Από ότι βλέπεις μέχρι τώρα δεν… Μακάρι να ήταν έτσι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments