Ελλάδα

Μεταμόρφωση: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η δολοφονία

Μεταμόρφωση: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η δολοφονία
Μεταμόρφωση: Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ «νονών» της νύχτας αποδίδει η Αστυνομία τη δολοφονία του 58χρονου στη Μεταμόρφωση.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία του 58χρονου στη Μεταμόρφωση αργά το βράδυ του Σαββάτου. Ειδικότερα η αστυνομία φαίνεται πως ψάχνει στο ποινικό παρελθόν του άνδρα ώστε να λύσει το «γρίφο» του εγκλήματος. Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται και οι έρευνες για τους δολοφόνους του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Μεταμόρφωση: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η δολοφονία

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ΕΛΑΣ την δολοφονία 58χρονου άνδρα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το θύμα, που ήταν παλιός πυγμάχος, βρισκόταν έξω από καντίνα στην οδό Ιφιγένειας. Ξαφνικά σταμάτησε δίπλα του μια μηχανή με δύο άτομα και ο συνεπιβάτης πυροβόλησε εναντίον του με αποτέλεσμα ο 58χρονος να πέσει νεκρός. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα του μια μηχανή με δύο άτομα και ο συνεπιβάτης πυροβόλησε εναντίον του με αποτέλεσμα ο 58χρονος να πέσει νεκρός.

Μεταμόρφωση: Ο 58χρονος ήταν γνωστός στις αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος Μ.Κ., που έπεσε νεκρός έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση είχε το παρατσούκλι «Κεφάλας». Υπήρξε πρωταθλητής πυγμαχίας σε ιστορικό αθλητικό σύλλογο, ενώ η τριβή του με τα κυκλώματα της αθηναϊκής νύχτας φέρεται να ξεκίνησε πριν από τριάντα χρόνια. Ο «Κεφάλας» είχε ανοίξει το δικό του νυχτερινό μαγαζί στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν απέδωσε η επιχειρηματική του κίνηση. Το όνομα του πρώην πυγμάχου, είχε εμπλακεί σε δικογραφία με κυκλώματα εκβιαστών και προστασίας καταστημάτων καθώς στη Δίωξη Εκβιαστών ήταν γνωστός για συμμετοχή σε ομάδες νονών στη βορειοδυτική Αττική. 

Μεταμόρφωση

Σύμφωνα με πηγές, συνέχισε να ασχολείται με τα κυκλώματα που «παρείχαν» προστασία. Η παρουσία του, όμως, στα βορειοδυτικά προάστια ήταν έντονη και οι ανερχόμενοι «νονοί» τον ήθελαν εκτός… πιάτσας, δίνοντας εντολή για την εκτέλεσή του. Ο εκτελεστής θεωρείται αρκετά έμπειρος, καθώς κατάφερε να πλήξει με τις σφαίρες τον 58χρονο τρεις φορές, σε σημεία που ελάχιστες πιθανότητες του άφηναν για να ζήσει. Οι κινήσεις των δραστών έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και εξετάζονται στην Ασφάλεια Αττικής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments