Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [16/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [16/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα δούνε τη σχέση τους με ένα νέο φως.

Κριός 

Αν διαπιστώσεις ότι ο κόσμος είναι χαοτικός και οι πράξεις των άλλων σε απογοητεύουν, κάνε το συναισθηματικό σου κόσμο καταφύγιο. Πέρασε χρόνο με το άτομο που σε εκτιμάει και σε υποστηρίζει. Η αγάπη μπορεί να είναι το καταφύγιο που χρειάζεσαι, σε έναν κόσμο που τρελαίνεται. Πίστεψέ το…γι’ αυτό είναι εκεί.

Ταύρος

Πρόσεξε τον τρόπο που σε απορροφούν οι ευθύνες στη σχέση σου. Αν δεν έχει ήδη οριστεί προηγούμενο, θα χρειαστεί να το ορίσεις τώρα, σχετικά με το πόσο σε κουράζει όλη αυτή η κατάσταση. Αν πρόκειται για πραγματική αμέλεια από μεριά του εραστή σου, μπορεί εύκολα να διορθωθεί. Αν όμως αισθάνεσαι πως προσπαθεί να το παίξει έξυπνος ή να σε χειραγωγήσει για να κάνεις περισσότερα από όσα σου αναλογούν, τότε απαιτείται μια διαφορετική συζήτηση.

Δίδυμος

Η κατανόηση συγκεκριμένων ρομαντικών καταστάσεων στο δεσμό σου θα χρειαστεί ενδοσκόπηση από μέρους σου. Θα ανακαλύψεις πως εκεί βρίσκεται η πηγή του προβλήματος. Εν των μεταξύ υποτιμάς το γεγονός πως ο εραστής σου μπορεί να κάνει ακριβή αξιολόγηση του τι υπάρχει στο μυαλό σου. Αναρωτήσου ειλικρινά γιατί φοβάσαι να μιλήσεις ανοιχτά. Θα καταλήξεις… πως ο λόγος είναι πιο αβάσιμος και σαθρός απ’ ότι νομίζεις.

Καρκίνος

Η καρδιά σου θέλει αυτό που θέλει και το μήνυμα, είναι κρυστάλλινο. Παρόλο που νιώθεις μια αναστάτωση στην ερωτική σου ζωή, πιθανόν να οφείλεται στο ότι αφήνεις πίσω σου ξεπερασμένες στάσεις και πεποιθήσεις που αφορούν τον έρωτα, τον ρομαντισμό και την οικειότητα. Σίγουρα θα σε καθησυχάσει το να ανακαλύψεις πως εσύ και η καρδιά σου βρίσκεστε στην ίδια σελίδα! 

Λέων

Δεν είναι κακό να κοιτάς το μέλλον ή να κάνεις φιλόδοξα σχέδια. Σίγουρα μπορείς να χαλαρώσεις λιγάκι για να απολαύσεις και να ζήσεις πράγματα με τον εραστή σου, που απουσιάζουν από τον κόσμο σας τελευταία. Υπάρχει όμως περίπτωση να το παρακάνετε στο σχεδιασμό για να μετατρέψετε τα κοινά σας οράματα σε κάτι πραγματικό και απτό. Η υπομονή και η σύνεση είναι τα απαραίτητα συστατικά, για τώρα.  

Παρθένος

Υπάρχει πάντα κάτι ευχάριστο σε ό,τι καινούργιο αποκαλύπτεις στον εραστή σου. Ίσως είναι καιρός να μιλήσεις για κρυμμένα μυστικά ή να αποκαλύψεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου. Αυτό μην το βλέπεις σαν κάτι που πρέπει να φοβάσαι. Ανοίγεις ένα παράθυρο στο σύντροφό σου, για να δει τον πραγματικό σου εαυτό, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό σε γνωρίζει. Κι αυτό είναι ανεκτίμητο! 

Ζυγός

Η δημιουργία και η διατήρηση της αρμονίας στη σχέση σου, θα είναι πιο δύσκολη από ό, τι περίμενες. Η απουσία είναι γνωστό πως μεγαλώνει τον έρωτα στο ζευγάρι. Γι’ αυτό αν μπορείς να δημιουργήσεις κάποια απόσταση ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου για να κάνεις πράγματα που σας ευχαριστούν είναι κάτι από το οποίο θα ωφεληθείτε και οι δύο. Δώστε σε οποιαδήποτε αβέβαιη ή τεταμένη ενέργεια την ευκαιρία να υποχωρήσει με ένα είδος σύντομης αυτο-απομόνωσης!  

Σκορπιός

Η παρόρμηση να συνδεθείς με τους φίλους σου, θα ενταθεί. Αν όμως η ατζέντα σου περιλαμβάνει συζητήσεις προσωπικών σου υποθέσεων, τότε μάλλον θα απογοητευτείς. Θα σε βοηθούσε να κοιτάξεις μέσα σου για να καταλάβεις τι αλλάζει στην ερωτική σου ζωή. Όλα εξελίσσονται – όπως κι εσύ. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να καλωσορίσεις. Αν αφιερώσεις λίγο χρόνο, θα δεις πως και τα δύο θα συγχρονιστούν υπέροχα.

Τοξότης

Μάλλον γνωρίζεις τι αποστραγγίζει τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά τη σχέση σου τώρα. Όμως αυτό ίσως αντανακλά μια ανισορροπία στις προσπάθειες που καταβάλλετε για τη σχέση σας και οι δύο. Δεν μπορείς να νιώθεις ισορροπημένη και ήρεμη αν έχεις περισσότερες ευθύνες από τον εραστή σου. Προσπάθησε να το λύσεις τώρα, πριν δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα.

Αιγόκερως

Ίσως να μην μπορείς να εντοπίσεις γιατί υπάρχει μια νευρική ή αγχωτική ατμόσφαιρα ανάμεσά σας. Τίποτα όμως δεν σ’ εμποδίζει να μετατρέψεις τη σοβαρότητα που επικρατεί, ενθαρρύνοντας μια πιο παιχνιδιάρικη, κι ανάλαφρη διάθεση. Συνδέσου με την ικανότητα που έχεις να κάνεις τον εραστή σου να γελάσει δυνατά. Αν μπορούσες να το πουλήσεις σαν αφροδισιακό, θα κέρδιζες περιουσία!

Υδροχόος

Η πρόοδος της σχέσης σου εξαρτάται από την επιλογή να μην κλωθογυρίζεις ένα θέμα, διογκώνοντάς το. Όμως ακόμη κι αν σκοπεύεις να μιλήσεις ειλικρινά, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις την κατάσταση, σε περίπτωση που το κλίμα ενταθεί ή παρασοβαρέψει. Σε θέματα που αφορούν το δεσμό σου, να αναλάβεις την ευθύνη να συζητήσεις με αμεσότητα και ειλικρίνεια στο ταίρι σου. Ξέρεις πως είναι απαραίτητη μια τέτοια συζήτηση…και θα νιώσεις καλύτερα που την έκανες.

Ιχθύς

Η αντίληψη που έχεις για τον εραστή σου, πιθανόν να επηρεάσει τις αλληλοεπιδράσεις σας. Μπορεί να υπάρχει ανισορροπία σε μια δυναμική ισχύος που πρέπει να λυθεί. Αυτό μπορεί να αποκατασταθεί εύκολα βρίσκοντας κοινό έδαφος – αν συνδυάσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Αν η συνεργασία σας δεν είχε μελετηθεί προηγουμένως, τώρα είναι ιδανική χρονική στιγμή για να το κάνετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments