Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [17/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [17/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα έχουν μια ήρεμη Δευτέρα αφιερωμένη στον εαυτό τους και τη σχέση τους.

Κριός 

Η επιθυμία σου για ρομαντικές απολαύσεις σήμερα, περιλαμβάνει και πνευματική διέγερση. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση θα διαπιστώσεις πως πετυχαίνεις μια ευχάριστη ισορροπία στις ολονύκτιες και πολύ ουσιαστικές συζητήσεις με τον εραστή σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η απόρριψη των επιφανειακών συζητήσεων, μπορεί να κάνει πολλά για να σχηματίσει ή να ενισχύσει έναν ερωτικό δεσμό τώρα.

Ταύρος

Μάλλον γνωρίζεις την ισχυρή επιρροή που έχεις στα ερωτικά σου! Είσαι όμως αρκετά προσγειωμένη για να την εφαρμόσεις λογικά κι ευαίσθητα. Παρόλο που θα μπορούσες να εκπέμψεις σε πολύ δελεαστικούς ρυθμούς, έχεις δεσμευτεί να διατηρήσεις την ειρήνη και την αρμονία στον συναισθηματικό σου κόσμο. Η ταπεινότητα… ίσως είναι ένα από τα πιο σέξι περιουσιακά σου στοιχεία αυτήν τη στιγμή.

Δίδυμος

Όποιος κι είναι ο λόγος που νιώθεις μια ανησυχία ή αναταραχή, ίσως αυξηθεί η επιθυμία σου να σπρώξεις τον εαυτό σου, σε ένα διαφορετικό ή άγνωστο περιβάλλον. Αν έχουν περάσει αιώνες από τότε που είχες μια ερωτική περιπέτεια, τότε θα μπεις στον πειρασμό να αναζητήσεις κάτι περίεργο και τρελό για να ικανοποιήσεις την επιθυμία σου. Όμως, οι διαχειρίσιμες «τρέλες», μπορεί να είναι αυτό που έχει ανάγκη για να ηρεμήσει η πεινασμένη καρδιά σου τώρα.  

Καρκίνος

Όταν χαλαρώνεις, συμβαίνουν συχνά εντυπωσιακά πράγματα. Όσο και αν θέλεις να σε συνοδέψει ο εραστής σου στις φιλοδοξίες σου, ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις αρκετή προσπάθεια για να τον κάνεις να συμμετέχει. Μπορεί να χρειαστεί να του διευκρινίσεις τις λεπτομέρειες για το εμπνευσμένο σου όραμα, πριν ξεκινήσετε οι δυο σας το ταξίδι.

Λέων

Το γέλιο παίζει πιθανώς πολύ σημαντικό ρόλο τόσο στο ρομαντισμό όσο και στην οικειότητα. Η φυσική σου γοητεία κι εξυπνάδα θα σε ωθήσουν να εστιάσεις την προσοχή στου στο ταίρι σου σήμερα. Δεν έχει σημασία τι είναι αυτό που σου προκαλεί υστερικά γέλια. Γέλασε και να είσαι σίγουρη πως θα κάνεις και το ταίρι σου να γελάσει μαζί σου!  

Παρθένος

Μπορεί να είναι μια στιγμή που επιτρέπεις στον εραστή σου να ρίξει μια ματιά σ’ ένα μυστικό ή ένα όνειρο που δεν του είχες κοινοποιήσει μέχρι τώρα. Βέβαια υπάρχουν περισσότερα που μπορείς να του αποκαλύψεις από το να τα κρατάς μέσα σου. Θα ανακαλύψεις πως αυτός που αγαπάς, όχι μόνο έχει εμπνευσμένες ιδέες για να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, αλλά μπορεί και να σε βοηθήσει… συμμετέχοντας.

Ζυγός

Τα ερωτικά σου θα είναι στο προσκήνιο τώρα. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να είσαι προσεκτική σε όσα λες ή στον τρόπο που τα παρουσιάζεις -ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν είσαι ελεύθερη, τότε αποδέξου πως το άτομο που σε ενδιαφέρει παρακολουθεί τις κινήσεις σου γι’ αυτό κινήσου προσεκτικά. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τι δημοσιεύεις…ακόμη και για πλάκα.  

Σκορπιός

Τα οικονομικά θέματα θα συμβάλουν στην παρεμπόδιση της παθιασμένης προόδου. Αλλά θα βρεις νέους τρόπους για να απολαύσεις τη διασκέδαση και τις περιπέτειες με τον εραστή σου. Αν κλείσει μια πόρτα για παθιασμένες δυνατότητες τότε να είσαι σίγουρη πως θα ανοίξει μια άλλη. Το μυαλό σου σε καλεί να κάνεις οικονομία και η καρδιά σου είναι δεκτική στις νέες ιδέες που έχεις δημιουργήσει!

Τοξότης

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του πάθους και της επιθετικότητας σε όσα μεταφέρεις ή εκφράζεις. Αν νιώσεις πως αρχίζεις να εξοργίζεσαι σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης, σταμάτησε για να εκτιμήσεις τι σου προκαλεί αμυντικότητα. Έχοντας μια ήρεμη και ξεκάθαρη συζήτηση με το ταίρι σου, θα αποκαλύψει το λάθος σε μια μεγάλη υπόθεση.

Αιγόκερως

Η ακεφιά του Αιγόκερω είναι θρυλική! Ίσως δεν μπορείς να εντοπίσεις γιατί κάτι ρίχνει ένα θλιβερό σύννεφο στον κόσμο σου. Αν όμως ο εραστής σου ζητήσει να του ανοιχτείς και να του εξηγήσεις πώς νιώθεις, τότε θα μπορέσεις να βρεις την πηγή που βαραίνει την καρδιά σου. Έχεις κάποιο άτομο διαθέσιμο για να σε βοηθήσει να επεξεργαστείς και να αντιμετωπίσεις ό,τι σου συμβαίνει. Μερικές φορές, η αγάπη παρέχει τη θεραπευτική δύναμη που δεν μπορείς να βρεις πουθενά αλλού.

Υδροχόος

Υπάρχει σχέση ανάμεσα στην εξερεύνηση των ψυχικά διεγερτικών θεμάτων και της ρομαντικής διαμόρφωσης ή ενίσχυσης τώρα. Αν δεν σου είχε δοθεί η ευκαιρία να αποκαλύψεις στον εραστή σου τι σε πυροδοτεί πνευματικά, τότε η ευκαιρία αυτή εμφανίζεται τώρα. Όταν με το ταίρι σου φτάσετε στην ίδια σελίδα, τότε θα δεις πώς ακμάζει πραγματικά ο δεσμός σας.  

Ιχθύς

Ένα ρομαντικό καβγαδάκι, μπορεί να μετατραπεί σε κάτι μεγαλύτερο αν δεν φροντίσεις να το καταλαγιάσεις άμεσα. Όσο περισσότερο αντιμετωπίζεις τα γεγονότα κι όχι τις υποθέσεις με τον εραστή σου τόσο πιο ήρεμη και απλή θα είναι μια συζήτηση. Γίνε η φωνή της λογικής, για να ενθαρρύνεις στην ηρεμία ανάμεσά σας. Αν αφιερώσεις χρόνο για να δεις κάτι ρεαλιστικά, θα γλιτώσεις από μεταγενέστερες εντάσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments