Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [18/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [18/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα δούνε τη σχέση τους με ένα νέο φως.

Κριός  

Ο εραστής σου μπορεί να είναι απαιτητικός ή δραματικός αυτή τη στιγμή. Μπορείς όμως να επιλέξεις, αν θα υποκύψεις στην πίεση ή την επιρροή του. Είσαι αρκετά διπλωμάτισσα για να εξομαλύνεις την ένταση. Οι πράξεις του εραστή σου, πιθανόν έχουν βαθύτερες ρίζες. Με υπομονή και ευαισθησία, μπορείς να τις ανακαλύψεις.

Ταύρος

Το καθήκον και η δουλειά, έρχονται πιθανώς πριν από την ευχαρίστηση αυτή τη στιγμή. Αν όμως υπάρχουν υποχρεώσεις εκτός της επαγγελματικής σου σφαίρας, τότε τίποτα δεν σε εμποδίζει να προσκαλέσεις τον εραστή σου για να τις αντιμετωπίσετε μαζί. Μη φοβηθείς να ζητήσεις βοήθεια για να κάνεις πιο εύκολη τη ζωή σου. Λίγη αυθόρμητη συνεργασία θα μπορούσε να είναι διασκεδαστική – και πολλά περισσότερα!

Δίδυμος

Η εκτίμησή σου για ένα ρομαντικό σενάριο θα είναι ασαφής αυτή τη στιγμή. Επομένως, εστίασε σε κάτι εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας, αν είναι δυνατόν. Βυθίζοντας τον εαυτό σου κάπου αλλού θα μπορέσεις να διαμορφώσεις μια νέα προοπτική για κάτι που πρόσφατα είχε απορροφήσει όλο σου το ενδιαφέρον. Επέλεξε έναν από τους πολλούς περισπασμούς που προσφέρονται!  

Καρκίνος

Όταν τα ζητήματα σπιτιού και οικογένειας απαιτούν προσοχή, συνήθως το καταλαβαίνεις άμεσα. Αν όμως αυτά τα ζητήματα έχουν κάνει τον εραστή σου να νιώθει παραμελημένος, τότε αυτό δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Η δημιουργία σωστής ισορροπίας μεταξύ της εργασίας και της οικογενειακής σου ζωής, είναι δύσκολη. Αν όμως τα ερωτικά σου πρέπει να παραμεριστούν, τότε φρόντισε να είναι για λίγο. 

Λέων

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι η λίστα με τις υποχρεώσεις σου, πρέπει να αφιερώνεις χρόνο στον εραστή σου. Μπορεί τα εργασιακά σου να καταλάβουν σύντομα τη δεύτερη θέση, αναφορικά με όσα έχουν συναισθηματικό χαρακτήρα. Πίστεψε πως η αλλαγή της εστίασης από τα επαγγελματικά σου στον αγαπημένο σου που θέλει τον χρόνο και την προσοχή σου, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.  

Παρθένος

Μια ανισορροπία ή μια αιτία διαφωνίας ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου, μπορεί να σχετίζεται με τα οικονομικά σας αυτή τη στιγμή. Συζητήσεις σχετικά με την αποταμίευση ή με το ποιος κερδίζει τα περισσότερα, ίσως πάρουν άσχημη τροπή αν ξεφύγετε από τα όρια. Αυτό όμως μπορεί να δημιουργήσει ένα χρήσιμο προηγούμενο σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης τυχόν δυσκολιών και προκλήσεων στο μέλλον. Η ηρεμία και η αμφίδρομη ακρόαση… θα σώζουν πάντα την κατάσταση.

Ζυγός

Είσαι σε θέση να δεις πιο ρεαλιστικά τα ερωτικά σου θέματα. Από τη μία πλευρά γνωρίζεις τι είναι άνετο και ωφέλιμο. Από την άλλη…ίσως εστιάσεις σε τι λείπει από τη σχέση σου – ειδικά σε ό,τι αφορά το πάθος. Ένας αυθόρμητος «περίπατος στην άγρια πλευρά» θα μπορούσε να αναζωογονήσει το δεσμό σας, που ήταν σε αδράνεια.  

Σκορπιός

Μπορεί να είναι απαραίτητο να ηρεμήσεις, μετρώντας μέχρι το δέκα πριν απαντήσεις σε ό,τι σου λέει ο εραστής σου. Μόλις όμως συνέλθεις και καταφέρεις να εστιάσεις σ’ αυτό το θέμα, ίσως χρειαστεί να προετοιμαστείς για μια πιο ανοιχτή συζήτηση από ό, τι σκόπευες. Το ζήτημα που θέλεις να θέσεις, θα είναι ο καταλύτης για κάτι βαθύτερο ή πιο αποκαλυπτικό. 

Τοξότης

Ένα παθιασμένο πράσινο φως δίνεται για να γίνουν κάποιες ερωτικές αποκαλύψεις. Αν έχεις τη διάθεση για πιο σοβαρές ή βαθύτερες συζητήσεις, τότε μπορεί να συμβούν θετικές αλλαγές στο δεσμό σου. Η αυξημένη διαφάνεια από την πλευρά σου, μπορεί να χρησιμεύσει με πολλούς τρόπους. Έχεις την ευκαιρία να συνδεθείς βαθιά με το αντικείμενο του πόθου σου τώρα! Γι’ αυτό ανοίξου και μην συγκρατείσαι άλλο πια.  

Αιγόκερως

Η φοβερή υπομονή σου θα δοκιμαστεί, αν διαπιστώσεις πως προσφέροντας κάτι στον αγαπημένο σου, αυτός ζητήσει περισσότερα. Πολλά πράγματα στο δεσμό σου δεν είναι αμφίδρομα… αλλά το πόσο θα το ανεχτείς, είναι στο χέρι σου! Αν, δημιουργώντας λίγο χάος για να τονίσεις τις απόψεις σου, διαταράσσεις την άνετη ζωή του εραστή σου… ας είναι!

Υδροχόος

Εκτιμάς τις απόψεις, τις πεποιθήσεις και τις αρχές σου και είσαι έτοιμη να τις υπερασπιστείς αν ο εραστής σου εναντιωθεί. Υπάρχει όμως μια διαφορά μεταξύ της εμπιστοσύνης να υποστηρίξεις με ένταση αυτό που πιστεύεις και στην έντονη ανταλλαγή. Ακόμα κι αν αισθάνεσαι πως ο εραστής σου είναι έτοιμος για καβγά, εσύ μη τσιμπήσεις το δόλωμα…γιατί αυτή η στάση σου, θα φέρει καλύτερο αποτέλεσμα τώρα.  

Ιχθύς

Ακόμα κι αν ο εραστής σου δεν γνωρίζει το μεγάλο συναισθηματικό βάρος που κουβαλάς, εσύ το γνωρίζεις καλά. Μπορείς να το απελευθερώσεις ανά πάσα στιγμή, αλλά απαιτείται πολύ θάρρος και αποδοχή. Άνοιξε την καρδιά σου και κάνε τον εαυτό σου ευάλωτο για να αφήσεις τον ήλιο να διαπεράσει το σκοτάδι. Ένα θαρραλέο βήμα… ίσως φέρει ουσιαστική θεραπεία τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments