Αθλητισμός

Μαδρίτη: Νεκρός 14χρονος στους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα της Ατλέτικο

Μαδρίτη: Νεκρός 14χρονος στους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα της Ατλέτικο
Μαδρίτη: Από ένα θλιβερό περιστατικό στιγματίστηκαν οι πανηγυρισμοί των οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ένα θλιβερό περιστατικό σημάδεψε τους πανηγυρισμούς των οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπου σκοτώθηκε ένας 14χρονος.

Μαδρίτη: Πως συνέβη το θλιβερό περιστατικό

Ο 14χρονος σκοτώθηκε σε ατύχημα χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών για την κατάκτηση του ισπανικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Ο νεαρός, οπαδός της Ατλέτικο, χτύπησε σοβαρά το κεφάλι του σε ένα τοίχο ενώ κρεμόταν έξω από το παράθυρο ενός κινούμενου βαν στο κέντρο της Μαδρίτης.

Το αγόρι υπέστη καρδιακή ανακοπή και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή, ανακοινώθηκε ο θάνατος του μία ώρα μετά το ατύχημα που σημειώθηκε στις 21:20 το βράδυ του Σαββάτου τοπική ώρα, τόνισε μια πηγή των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης της Μαδρίτης. Ο 14χρονος βρισκόταν στο όχημα μαζί με την οικογένεια και φίλους του όταν συνέβη το ατύχημα. Η Δημοτική Αστυνομία της Μαδρίτης ερευνά το τραγικό περιστατικό.

Μαδρίτη: Πανηγηρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Την ίδια ώρα χιλιάδες οπαδοί πανηγύριζαν στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας, αφού η Ατλέτικο κέρδισε τον τίτλο της La Liga το Σάββατο για πρώτη φορά από το 2014. Οι «κολτσονέρος»… πάγωσαν πολύ νωρίς στον αγώνα με τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, μένοντας πίσω στο σκορ με το γκολ του Πλάνο στο 18′, ωστόσο δεν πτοήθηκαν. Με μεθοδικότητα στο β’ ημίχρονο, αρχικά ισοφάρισαν στο 57′ με τον Άνχελ Κορέα, για να προηγηθούν 1-2 στο 67′ με -ποιον άλλο- τον φετινό τους ήρωα Λουίς Σουάρες!

Την ίδια ώρα, η Ρεάλ Μαδρίτης επικρατούσε -επίσης με ανατροπή- της Βιγιαρεάλ με 2-1, όμως η νίκη της αποδείχθηκε χωρίς αντίκρισμα, καθώς η συμπολίτισσα Ατλέτικο κατάφερε να προστατέψει το υπέρ της βαθμολογικό +2 μέχρι το φινάλε. Η τρίτη της παρέας Μπαρτσελόνα διατήρησε οριστικά την τρίτη θέση με το διπλό στην έδρα της Έιμπαρ (0-1), αφού ό,τι και να κάνει η Σεβίλλη στο αυριανό της παιχνίδι με την Αλαβές δεν μπορεί να τη φτάσει στην κατάταξη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments