Ελλάδα

Κορωνοϊός: Σημάδια βελτίωσης για την 36χρονη που μεταφέρθηκε με θρόμβωση στο Ιπποκράτειο

Κορωνοϊός: Σημάδια βελτίωσης για την 36χρονη που μεταφέρθηκε με θρόμβωση στο Ιπποκράτειο
Κορωνοϊός: Η κατάσταση της υγείας της παραμένει σταθερή, με τους γιατρούς να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Σημάδια βελτίωσης παρουσίαζει η 36χρονη από τη Λέσβο, η οποία διακομίστηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, καθώς είχε παρουσιάσει συμπτώματα θρόμβωσης λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Η 36χρονη μίλησε για την περιπέτειά της στο LIVE NEWS, όπου και αναφέρθηκε στα συμπτώματα που παρουσίασε αλλά και στην κατάσταση της υγείας της.

«Κάνω θεραπεία. Φαίνεται πως έχει περάσει ο κίνδυνος, είναι αντιμετωπίσιμη η κατάσταση μου. Το μόνο σύμπτωμα που είχα λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό μου (σ.σ. με AstraZeneca) ήταν οι πονοκέφαλοι» σημείωσε η 36χρονη γυναίκα, η οποία εισήχθη στις 22 Μαΐου στο νοσοκομείο της Λέσβου, εκεί όπου οι γιατροί την υπέβαλαν σε σειρά εξετάσεων».

«Μου έκαναν εξέταση αίματος και είχα χαμηλά αιμοπετάλια, κλασικό σύμπτωμα θρόμβωσης, σύμφωνα με τους γιατρούς. Έμεινα τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης και για να είμαι σ’ ένα πιο εξειδικευμένο νοσοκομείο οι γιατροί με συμβούλευσαν να έρθω στο Ιπποκράτειο», πρόσθεσε.

Η κατάσταση της υγείας της παραμένει σταθερή, με τους γιατρούς να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι.

To περιστατικό έχει καταγραφεί στην κίτρινη κάρτα του ΕΟΦ, και αναμένεται να γίνει περεταίρω διερεύνηση του περιστατικού.

Σύμφωνα με το Open TV, εξετάζονται πέντε περιπτώσεις θρομβώσεων στη χώρα μας, που συνδέονται με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού από την Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης. Πρόκειται για τέσσερις περιπτώσεις ύστερα από εμβολιασμό με το AstraZeneca και μία μετά το Johnson & Johnson.

Mάλιστα οι τρείς περιπτώσεις είναι στην Κρήτη, όπου έχουν εμβολιαστεί περισσότεροι από 40.000 πολίτες με ΑstraZeneca. Κρούσματα σήμερα 7/5

Στο μικροσκόπιο θάνατος μετά από εμβολιασμό με Pfizer

Ανησυχία προκαλούν δύο περιστατικά που σχετίζονται με τον εμβολιασμό με Pfizer, τα οποία αφορούν έναν 60χρονο άνδρα από την Ξάνθη, ο οποίος υπέστη έμφραγμα, και ένα 52χρονο από την Ιεράπετρα, ο οποίος δυστυχώς κατέληξε.

Ο 60χρονος από την Ξάνθη παρουσίασε έμφραγμα λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer. Ο άνδρας, ο οποίος είχε διαβήτη, έκανε εννέα επεισόδια κοιλιακής μαρμαρυγής και πλέον νοσηλεύεται σε καρδιολογική κλινική.

Ο 52χρονος άνδρας από την Ιεράπετρα κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί μέσα στο ξενοδοχείο που εργαζόταν. Ο άτυχος άνδρας πήγε σήμερα το πρωί κανονικά στην εργασία του, χωρίς να έχει κάποια ενόχληση και κάποια στιγμή ενώ προχωρούσε μαζί με άλλους εργαζόμενους, έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του. Γαλλία

Τόσο οι προσπάθειες για πρώτες βοήθειες, όσο και η προσπάθεια που έγινε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του. Οι πρώτες ενδείξεις για το θάνατό του δείχνουν έμφραγμα, ωστόσο το περιστατικό πρόκειται να διερευνηθεί προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει σχέση με τον εμβολιασμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments