Ελλάδα

Λέσβος: Αεροδιακομιδή 36χρονης με θρόμβωση στο Ιπποκράτειο

Λέσβος: Αεροδιακομιδή 36χρονης με θρόμβωση στο Ιπποκράτειο
Λέσβος: Ο ΕΟΦ διερευνά το περιστατικό.

Άλλο ένα περιστατικό θρόμβωσης μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca καταγράφηκε στη χώρα μας. Αυτή τη φορά μία 36χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο, με συμπτώματα θρόμβωσης.

Η 36χρονη νοσηλευόταν από τις 22 Μαΐου σε νοσοκομείο της Λέσβου, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca, δέκα ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο.

To περιστατικό έχει καταγραφεί στην κίτρινη κάρτα του ΕΟΦ, και αναμένεται να γίνει περεταίρω διερεύνηση του περιστατικού.

Σύμφωνα με το Open TV, εξετάζονται πέντε περιπτώσεις θρομβώσεων στη χώρα μας, που συνδέονται με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού από την Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης. Πρόκειται για τέσσερις περιπτώσεις ύστερα από εμβολιασμό με το AstraZeneca και μία μετά το Johnson & Johnson.

Mάλιστα οι τρείς περιπτώσεις είναι στην Κρήτη, όπου έχουν εμβολιαστεί περισσότεροι από 40.000 πολίτες με ΑstraZeneca.

17χρονος διασωληνώθηκε στον Ερυθρό Σταυρό

Παράλληλα, ένας 17χρονος έχει διασωληνωθεί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος δεν έχει υποκείμενα νοσήματα και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Ο 17χρονος βρισκόταν 3 ημέρες στην κλινική covid του νοσοκομείο, όμως η κατάστασή του επιβαρύνθηκε και διασωληνώθηκε και η κατάστασή του είναι ήπια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments