Τεχνολογία

Bugatti: Φτιάχνει smartwatch με δικό της λειτουργικό

Bugatti: Φτιάχνει smartwatch με δικό της λειτουργικό
Bugatti: Η γνωστή εταιρεία ετοιμάζει το δικό της smartwatch, το οποίο από ότι φαίνεται θα έχει μέσα ειδικό λειτουργικό, το οποίο έχει διαμορφώσει.

Η Bugatti ετοιμάζεται να παρουσιάσει στον κόσμο το πρώτο smartwatch, το οποίο θα έχει το δικό της λειτουργικό. Να θυμίσουμε ότι η Apple μέχρι τώρα κατέχει τα σκήπτρα στην πωλήσεις των δικών της smartwatch.

To νέο smartwatch της Bugatti προσφέρει πλήθος λειτουργιών και εναλλασσόμενη στεφάνη για εναλλαγές στο design. Ένα από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του είναι ο διπλός αισθητήρας στο κάτω μέρος.

Στο εσωτερικό του, το smartwatch που έχει αναπτύξει για το λογαριασμό της Bugatti η VIITA, δεν χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα της Google, αλλά ένα λειτουργικό σύστημα που έχει δημιουργήσει η ίδια η VIITA και συνεργάζεται με την αντίστοιχη εφαρμογή σε όλα τα smartphones.

Τεχνικά χαρακτηριστικά και υλικό κατασκευής

Στον τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών εδώ έχουμε μία οθόνη αφής με κρύσταλλο ζαφειριού για αντοχή και οθόνη LED, 390×390 pixels, η οποία υποστηρίζει 16.7 εκατομμύρια χρώματα. Το smartwatch είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα και είναι εφοδιασμένο με μία μπαταρία 445 mAh που του προσφέρει αυτονομία 14 ημερών.

Το υλικό κατασκευής του είναι από τιτάνιο, ενώ είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις την Bugatti Ceramique Edition One Pur Sport, την Bugatti Ceramique Edition One Le Noire και την την Bugatti Ceramique Edition One Divo. Η μόνη διαφορά έγκειται στο σχεδιασμό και τη στεφάνη που μπορεί να αλλάζει από το ένα ρολόι στο άλλο.

Η όλη ιδέα ξεκίνησε ως project στο Kickstarter σε τιμή 899 ευρώ, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με μία αυστηρά περιορισμένη έκδοση που δεν θα ξεπεράσει τα 600 κομμάτια.

Πρωταγωνίστρια στα έξυπνα ρολόγια

Η Apple είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της τεχνολογίας της. Τα προϊόντα της μπορεί να έχουν δεκάδες επικριτές, ωστόσο έχουν περισσότερους υποστηριχτές. Ένα από τα δυνατά σημεία της Αμερικανικής εταιρίας είναι τα «έξυπνα» ρολόγια.

Η εταιρία δεν έχει ανακοινώσει ποτέ επίσημα στοιχεία για τα smartwatches, αλλά οι αναλυτές μιλάνε για πρωτιά με χαοτική διαφορά από τον δεύτερο. Συγκεκριμένα το Apple Watch κατέχει το 35.8% της αγοράς, κάτι το οποίο ουσιαστικά σημαίνει πως ένα στα τρία smartwatches είναι της Apple.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments