Lifestyle

Survivor: Η ερωτική εξομολόγηση του Σάκη στη Μαριαλένα

Survivor: Η ερωτική εξομολόγηση του Σάκη στη Μαριαλένα
Survivor: Η ερωτική εξομολόγηση του Σάκη Κατσούλη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήρθε να επιβεβαιώσει πως οι δυο τους δεν είναι μόνο συμπαίκτες στον Άγιο Δομίνικο.

Στο πρόσφατo αγώνισμα επάθλου του Survivor οι νικητές απόλαυσαν ένα ξεχωριστό ταξίδι μέχρι το Μαϊάμι των ΗΠΑ και παρακολούθησαν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αγωνίζεται με τους Μπακς κόντρα στους Χιτ. Είδαμε όμως, επίσης, μια ακόμα τρυφερή σκηνή ανάμεσα σε Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα ήταν η τελική νικήτρια από την πλευρά των κοριτσιών, ενώ ο Ηλίας κέρδισε τον Σάκη και επέλεξε δύο συμπαίκτες του να απολαύσουν το έπαθλο, την Καρολίνα και τον Ασημακόπουλο, αφού ο ίδιος δεν μπορούσε να ταξιδέψει.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποφάσισε να πάρει μαζί της τον της Σάκη Κατσούλη. Μετά το τέλος του αγωνίσματος, Σάκης και Μαριαλένα ήρθαν για άλλη μια φορά πολύ κοντά, με τον πρώτο να της κάνει ερωτική εξομολόγηση και μάλιστα… επί δύο και να της λέει πόσο τυχερός είναι που την γνώρισε και έκαναν σχέση.

«Τρία χρόνια πριν σε κυνήγαγα και σε παρακάλαγα. Όταν δε με έβλεπες, ήθελα να είμαι μαζί σου, γιατί είσαι μεγάλη τυπάρα, είσαι πολύ πραγματική, είσαι αγωνίστρια. Με κόντραρες σε κάθε τι που κάναμε. Τσακωνόμασταν για το ποιος θα έρθει στο Survivor.

Kάναμε τα πάντα μαζί, και τελικά άξιζε όλο αυτό το κυνήγι που έκανα για σένα.

Μπορεί να χωρίσαμε αλλά είμαι σίγουρος πλέον ότι μετά το Survivor, θα έχω κερδίσει έναν άνθρωπο στη ζωή μου, που ανά πάσα στιγμή θα με τραβήξει από το χέρι ότι και να μου συμβεί» είπε ο Σάκης στην Μαριαλένα τη στιγμή που καθόντουσαν στην πισίνα.

Στη συνέχεια η ερωτική εξομολόγηση συνεχίστηκε στο Μαϊάμι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments