Αθλητισμός

Ελληνική ομάδα έκπληξη για Τζαβέλλα

Ελληνική ομάδα έκπληξη για Τζαβέλλα
Ελληνική ομάδα έκπληξη για Τζαβέλλα!

Τι κι αν τα σενάρια κάνουν λόγο για «φλερτ» της ΑΕΚ με τον Γιώργο Τζαβέλλα, νέες φήμες βάζουν «φωτιά» σε ένα μεταγραφικό καλοκαίρι που φαίνεται πως θα είναι «καυτό» για τις ελληνικές ομάδες.

Στην Ένωση θέλουν να θωρακίσουν τα μετόπισθεν για να ρίξουν κατά πολύ το παθητικό τερμάτων, καθώς η φετινή σεζόν δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, με αποκορύφωμα το 1-5 από τον Ολυμπιακό μέσα στο ΟΑΚΑ. Μετά την απόκτηση του τερματοφύλακα Τσίτσαν Στανκοβιτς και την περίπτωση του Ράφαελ που θέλουν οι κιτρινόμαυροι για το δεξί άκρο της άμυνας, μια δελεαστική περίπτωση είναι και ο πολύπειρος αμυντικός, Γιώργος Τζαβέλλας, που μπορεί να συνεισφέρει τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στο αριστερό άκρο της.

Ο 33χρονος στόπερ της Αλάνιασπορ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2023, επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά από τέσσερα χρόνια στην Τουρκία. Ο επαναπατρισμός αποτελεί διακαή πόθο και της συζύγου του, Αθηνάς Πικράκη. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο και σκέφτεται πλέον να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά αυτή τη φορά θέλει να εγκατασταθεί μόνιμα στην πρωτεύουσα.

Έτσι, η περίπτωση της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας μόνο αδιάφορη δεν αφήνει τον πολύπειρο αμυντικό που θα θα κλείσει τον ερχόμενο Νοέμβριο τα 34 του χρόνια και από το 2017 βρίσκεται εκτός συνόρων, κάτι που είχε κάνει και πριν πάει στον ΠΑΟΚ.

Σφίνα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θέλει να διπλασιάσει το μπάτζετ του και μαζί με τον Αλ Ταμαρί που θέλει διακαώς για τη θέση του εξτρέμ, σκέφτεται να ντύσει στα πράσινο και τον Γιώργο Τζαβέλλα. Ένας παίκτης με εμπειρία που σίγουρα ο Ίβαν Γιοβάνοβιτς δεν θα έλεγε «όχι» μιας και το Τριφύλλι «καίγεται» για έναν έμπειρο αμυντικό.

Βέβαια ο αριστεροπόδαρος στόπερ – αριστερός μπακ ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Αλάνιασπορ τον περασμένο Δεκέμβριο και τα 600.000 € που παίρνει στην Τουρκία ξέρει πως δεν μπορεί να τα βρει με τίποτα στην Ελλάδα, εκτός του Ολυμπιακού που δεν ενδιαφέρεται. Ειδικά στη Λεωφόρο και τη Φιλαδέλφεια δεν θέλουν καν να ακούν για τέτοια νούμερα.

Σίγουρα όμως μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή και να γεφυρωθεί η όποια οικονομική διαφορά εφόσον υπάρχει θέληση απ’ όλες τις πλευρές. Τη δεδομένη στιγμή οι πιθανότητες ο Γιώργος Τζαβέλλας να γίνει ξανά κάτοικος Ελλάδας και δη κάτοικος Αθηνών είναι κάτι παραπάνω από αρκετές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments