Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Τι υποστηρίζει ο καθηγητής που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 16χρονης

Θεσσαλονίκη: Τι υποστηρίζει ο καθηγητής που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 16χρονης
Θεσσαλονίκη: Πως όλα ήταν ένα φλερτ και μία παρεξήγηση υποστήριξε ο 55χρονος άνδρας που κατηγορείται για την απόπειρα αρπαγής μίας 16χρονης.

Ο 55χρονος που κατηγορείται για την απόπειρα αρπαγής μίας 16χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη, αρνείται τα πάντα και υποστηρίζει πως όλα ήταν ένα άγαρμπο φλερτ και οι προθέσεις του παρεξηγήθηκαν.

«Γενικά φλερτάρω με γυναίκες αλλά μέχρι εκεί, με κανέναν σκοπό ούτε όφελος. Τώρα εάν έτυχε το φλερτ να είναι κάπως υπερβολικό, ζητώ συγγνώμη. Είναι στημένο για να σπιλωθεί το όνομά μου διότι διεκδικώ κάποιες κληρονομιές» είπε μιλώντας στην εκπομπή Live News.

Ο 56χρονος καθηγητής ΕΠΑΛ που κατηγορείται πως επιχείρησε να βάλει στο αυτοκίνητό του 16χρονη μαθήτρια, πήγε και σήμερα στα δικαστήρια και αφέθηκε ελεύθερος ως την Παρασκευή που θα δικαστεί, καθώς απουσίαζαν από το ακροατήριο η ανήλικη και ο πατέρας της που τον καταγγέλλουν.

Τον 56χρονο μάλιστα αναγνώρισαν και άλλες δύο κοπέλες ως τον άνδρα που τις παρενόχλησε, με τον δικηγόρο του να λέει πως ο πελάτης του ζητάει συγγνώμη.

«Ήθελε να ζητήσει συγγνώμη για την ταραχή που προκάλεσε στα κορίτσια και δεν είχε καμία πρόσθεση να αισθανθούν κάποιο άσχημο συναίσθημα».

Για αυτές τις δύο καταγγελίες σχηματίζεται ξεχωριστή δικογραφία στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που παρήγγειλε εισαγγελέας.

Ο πατέρας του κοριτσιού περιγράφει στο MEGA την στιγμή που το παιδί του βρίσκεται αντιμέτωπο με τον 55χρονο.

«”Μια χαρά είσαι 16 χρονών κουκλίτσα, έλα να σε πάω εγώ στο σχολείο με το αυτοκίνητο”. Προχώρησε το παιδί να φύγει προς το σχολείο και σε ένα στενάκι μέσα την ακολούθησε με το αυτοκίνητο και την πίεσε για να μπει στο αυτοκίνητο λεκτικώς και πιο επιτακτικά. Το παιδί αρνήθηκε γύρισε προς τα πίσω, έφυγε πάλι στον κεντρικό τον δρόμο και μπήκε στο καφέ που ήταν τα παιδιά εκεί οι σερβιτόροι και με πήρε τηλέφωνο μετά να πάω να την πάρω» ανέφερε.

«Το τρόμαξε πάρα πολύ το παιδί, φοβήθηκε πάρα πολύ το παιδί. Έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε να κάνει, τα μιλάμε τα παιδιά συνέχεια, ήμασταν από τις 6 το απόγευμα, ήμασταν το πρωί βασικά αρχικά στο τμήμα Συκεών μέχρι τις 11 η ώρα δώσαμε καταθέσεις και εγώ και το παιδί και μετά μας έκλεισαν ραντεβού 6 η ώρα στο αστυνομικό μέγαρο να πάμε για να κάνει κάποια αναγνώριση σε φωτογραφίες υπόπτων κτλ.

»Πήγαμε στις 6 και τελικά καταλήξαμε να φύγουμε στις 12 η ώρα αφού τον συλλάβανε, τον φέρανε εκεί και τον αναγνώρισε το παιδί μαζί και άλλες δύο κοπέλες που είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά αρχές Μαΐου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments