Lifestyle

Κωστής Μαραβέγιας: Στην αρχή είχα άχτι το Μουζουράκη

Κωστής Μαραβέγιας: Στην αρχή είχα άχτι το Μουζουράκη
Κωστής Μαραβέγιας: Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την καριέρα του.

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος μίλησε για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ρίτα» και αποκάλυψε από ποιον εμπνεύστηκε το ρεφρέν. Να θυμίσουμε ότι στην εκπομπή ήταν καλεσμένος ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις σπουδές του στην Ιταλία, στον αδελφό του που είναι πάντα στο πλευρό του και στην αγάπη του για τη μουσική. «Θα μπορούσα να ζήσω στην Ιταλία, αλλά έπρεπε να γυρίσω για να μην κηρυχθώ ανυπότακτος. Στην Ιταλία έπαιζα μουσική στον δρόμο, ήταν μεγάλη εμπειρία». Κωστής Μαραβέγιας

“Η ζωή μου άλλαξε πορεία σε μια οντισιόν του Διονύση Σαββόπουλου”

Επίσης, ο Κωστής Μαραβέγιας περιέγραψε την οντισιόν που άλλαξε την πορεία της ζωής του, αφού συνεργάστηκε με τον Διονύση Σαββόπουλο, αλλά και η οποία ήταν η αφορμή για να γνωριστεί με τον καλό του φίλο Πάνο Μουζουράκη. «Η ζωή μου άλλαξε πορεία σε μια οντισιόν του Διονύση Σαββόπουλου. Εκεί γνώρισα και τον Πάνο Μουζουράκη, τον τύπο με την μοϊκάνα που θα μας έτρωγε τη δουλειά. Τον είχα άχτι τότε.

Έναν έπρεπε να κρατήσει από τους δύο. Μας πήρε και τους δύο στην παράσταση και έτσι γίναμε φίλοι. Άλλαξε η ζωή μου» ανέφερε ο ίδιος και συνέχισε: «Πολλά παιδιά που έχουν όνειρα και ταλέντο, δεν έχουν την τύχη. Δεν είναι μόνο το ταλέντο, αλλά και το σωστό timing. Πρέπει πάντα να έχουμε ταπεινότητα. Ακόμη και όταν αισθανόμαστε ότι πάμε καλά, πρέπει να ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι δεδομένο και δεν είναι μοναδικό».

“Είμαι ένας τραγουδοποιός, ένας άνθρωπος που λέει αυτά που γράφει”

Στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πόσα χρόνια τραγουδάει επαγγελματικά, ο Κωστής Μαραβέγιας απάντησε: «Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ επαγγελματικά, είναι η αγάπη μου. Ζω από αυτό γιατί κυρίως γράφω τα τραγούδια. Αν δεν έγραφα τα τραγούδια και τις μουσικές μου για να χορεύω στα live, δεν νομίζω ότι θα τραγουδούσα.

Δεν με θεωρώ έναν κλασσικό συμβατικό καλλιτέχνη. Είμαι ένας τραγουδοποιός, ένας άνθρωπος που λέει αυτά που γράφει, που χαίρεται περισσότερο όταν γράφει μουσική και φέρει κάτι καινούργιο, παρά όταν θα ενσαρκώσει στίχο ή μουσική κάποιου άλλου».

Κωστής Μαραβέγιας: «Θα ήθελα να γίνω πατέρας»

Τέλος, ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε για την αγάπη του για τα παιδιά και για την επιθυμία του να γίνει πατέρας, καθώς και ο ίδιος μεγάλωσε σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που πάντα στήριζε τις επιλογές του. «Προφανώς θα ήθελα να γίνω πατέρας. Αγαπάω πολύ τα παιδιά.

Αρχικά, έχω πολλούς γονείς που έρχονται με τα καρότσια στα live και τους χαίρομαι. Μ’ αρέσει πολύ αυτό. Φέρνει μια καινούργια ζωή, μια αναγέννηση… Όταν αισθάνεσαι ότι θες να είσαι δοτικός και να μη βρίσκεις ένα αντίκρισμα, υπάρχει ένας τοίχος που πέφτει πάνω. Οπότε η πατρότητα ή η μητρότητα, αν τη θέλεις νομίζω είναι κάτι πολύ όμορφο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments