Lifestyle

Ναταλία Γερμανού: Η απάντηση στην Λατινοπούλου

Ναταλία Γερμανού: Η απάντηση στην Λατινοπούλου
Ναταλία Γερμανού: Με έναν ιδιαίτερο τρόπο απάντησε η παρουσιάστρια σε όσα έχει πει το προηγούμενο διάστημα η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Με ιδιαίτερο τρόπο απάντησε στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, από την εκπομπή της, η Ναταλία Γερμανού. Να θυμίσουμε ότι ο Θάνος Καλλίρης σε πρόσφατη συνέντευξη του επέλεξε να προβεί σε αποκαλύψεις για την παρουσιάστρια.

Πολλά σχόλια και διάφορες τοποθετήσεις έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες με αφορμή το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram η πολιτευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου για τα πρότυπα ομορφιάς. Ναταλία Γερμανού

“Εμείς δεν έχουμε πρόθεση ούτε να της ρίξουμε κουβά με τοξικό δηλητήριο”

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» θέλησε να μιλήσει για το εν λόγω θέμα. Ωστόσο, η παρουσιάστρια είπε λίγα μόνο λόγια και στη συνέχεια πρόβαλε ένα βίντεο που πέρασε το δικό του μήνυμα.

«Έγινε όλη αυτή η ιστορία με την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Όλοι είπαν τη γνώμη τους, δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με το θέμα, μας ξέρετε πολύ καλά και καταλαβαίνετε ποια είναι η άποψή μας. Διαβάζετε τα μάτια μας. Εμείς δεν έχουμε πρόθεση ούτε να της ρίξουμε κουβά με τοξικό δηλητήριο, ούτε να τη βρίσουμε. Έχει κάθε δικαίωμα να είναι περιποιημένη, αυτό που δεν έχει δικαίωμα είναι να θεωρεί ότι υπάρχουν πρότυπα. Δεν υπάρχουν πρότυπα, υπάρχει η ελευθερία, η χαρά της αγάπης και της ανθρώπινης φύσης και υπόστασης.

Όπως ο κάθε ένας μας νιώθει, έτσι θα κυκλοφορεί. Εγώ προσωπικά σαν παρουσιάστρια θα ήθελα να της αφιερώσω ένα βίντεο που μπορεί να μη τη βρει σύμφωνη αλλά να την κάνει να ξανασκεφτεί», είπε η Ναταλία Γερμανού και στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο με την μπαλαρίνα Julia del Blanco.

Τι είχε δηλώσει η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά το βίντεο

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για το περιβόητο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram και προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο.

Αρχικά, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανέφερε γιατί αποφάσισε να δημοσιεύσει το εν λόγω βίντεο: “Όλο αυτό ξεκίνησε από την κόρη της Καμάλα Χάρις. Με ενόχλησε ότι βλέπουμε να προβάλλονται αυτές οι εικόνες… Θέλω πάντα να είμαι ειλικρινής. Αν έλεγα αυτή τη στιγμή ότι έχω μετανιώσει γι’ αυτό το βίντεο δεν θα ήταν αλήθεια. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, αν το γυρνούσα ξανά, θα ήμουν πιο επεξηγηματική γιατί έχουν παρερμηνευθεί τα λόγια μου. Αυτό που με ενοχλεί ότι εστιάζουμε σε τέτοιες εικόνες από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες έχουν δώσει τεράστιους αγώνες σε αυτή τη ζωή και αυτό είναι που θα πρέπει να προβάλλουμε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments