Lifestyle

MasterChef spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

MasterChef spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής
MasterChef spoiler: Απόψε θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μαγειρικής για τη φετινή σεζόν με τον Διονύση και τη Μαργαρίτα να διεκδικούν τον πολυπόθητο τίτλο.

Λίγες ώρες απέμειναν για την τελευταία πράξη του MasterChef, καθώς σήμερα το βράδυ στις 21:00 θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός στο STAR. Φιναλίστ είναι ο Διονύσης Σαρακίνης και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 € και τον τίτλο του Έλληνα MasterChef για το 2021.

Η Μαργαρίτα έχει έναν παραπάνω λόγο να θέλει τη νίκη, καθώς εάν τα καταφέρει θα γίνει η πρώτη γυναίκα MasterChef της χώρας, καθώς ποτέ άλλοτε στην ιστορία του ριάλιτι μαγειρικής στην Ελλάδα δεν έχει κερδίσει γυναίκα τον τίτλο.

Ο μαραθώνιος μαχών στις κουζίνες του ριάλιτι μαγειρικής ολοκληρώνεται απόψε με το 92ο φετινό επεισόδιο με την τελική μονομαχία να κεντρίζει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα υποδεχθούν με χαμόγελα τη Μαργαρίτα Νικολαϊδη και τον Διονύση Σαρακίνη, οι οποίοι θα φορούν τις ποδιές του τελικού, που θα γράφουν το όνομά τους αλλά και τον τίτλο “Final 2021”.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά, αλλά και τις διαρροές φέτος αναμένεται να γίνει η μεγάλη έκπληξη και να δούμε γυναίκα να κερδίζει για πρώτη φορά τον τίτλο. Η Μαργαρίτα είναι το απόλυτο φαβορί και τα spoiler την θέλουν να γίνεται η πρώτη Ελληνίδα MasterChef. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις…

Χθες πάντως ο Διονύσης πήρε καλύτερες κριτικές για τα πρώτα δυο πιάτα, ενώ η Μαργαρίτα για το τρίτο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments