Αθλητισμός

Ανατροπή με Μπουχαλάκη στον Ολυμπιακό

Ανατροπή με Μπουχαλάκη στον Ολυμπιακό
Μπουχαλάκης: Πλήθος σεναρίων έχουν αρχίσει να ακούγονται για τον Κρητικό χαφ, καθώς στο τραπέζι βρίσκεται και το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

Πολλά είναι τα σενάρια που ακούγονται για τον Μπουχαλάκη και το αν θα επεκτείνει το συμβόλαιο του στον Ολυμπιακό. Να θυμίσουμε ότι συνεχίζει τις ανανεώσεις των συμβολαίων ο Ολυμπιακός. Έτσι μετά τον Ματιέ Βαλμπουενά, οι πληροφορίες θέλουν οι Πειραιώτες να ανανεώνουν τη συνεργασία τους και με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός χαφ έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να είναι εκ των πρωταγωνιστών στις πορείες της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον εκμεταλλευτούν στο έπακρο.

Το σχέδιο για τον Μπουχαλάκη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “ΦΩΣ”, ο Μπουχαλάκης έχει έρθει σε οριστική συμφωνία. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο έως το 2024, διότι αυτό που έχει τώρα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Ακόμη, όμως, δεν έχουν πέσει οι υπογραφές με τον Κρητικό χαφ, ο οποίος μάλιστα έχει ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Το γεγονός ότι δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιό του δεν σημαίνει ότι έχει χαλάσει κάτι στη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό. Για τον Μπουχαλάκη υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτές είναι από την Αγγλία. Μην ξεχνάμε ότι έχει παίξει στην Τσάμπιονσιπ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και έχει μία εικόνα από τα αγγλικά γήπεδα. Προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται κάτι, αλλά κάτι «ψήνεται».

Το τωρινό συμβόλαιο του λήγει το 2022

Από το 2018 και έπειτα, ο Μπουχαλάκης μετράει 120 συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει 8 γκολ και έχει μοιράσει 9 ασίστ την τελευταία τριετία. Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσει θετικά και η συγκεκριμένη υπόθεση, με τον παίκτη να περιμένει την ειδοποίηση της διοίκησης για να επεκτείνει το τωρινό συμβόλαιό του που λήγει το 2022. svg%3E

Ανακοινώθηκε και ο Ματιέ Βαλμπουενά

Χθες, οι Πειραιώτες έκαναν γνωστό πως ανανέωσαν τη συνεργασία τους και τυπικά με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Η ανανέωση του συμβολαίου του Γάλλου σταρ με τον Ολυμπιακό ισχύει μέχρι το 2022. Ο παίκτης κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν έχει παίξει σε 28 αγώνες, έχει πετύχει δύο γκολ κι έχει μοιράσει οχτώ ασίστ, ενώ κατά τη διάρκεια της διετίας έχει αγωνιστεί συνολικά 70 φορές με απολογισμό 11 γκολ και 31 ασίστ.

Μάλιστα, όπως γράφει το «Φως των Σπορ» οι δύο πλευρές σκοπεύουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και μετά το τέλος του τρέχοντος συμβολαίου. Η πρόθεση που υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού είναι ο Βαλμπουενά να αξιοποιηθεί σε πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Άλλωστε, οι Πειραιώτες έχουν αποδείξει πως θέλουν ανθρώπους με μεγάλη προσωπικότητα στο σύλλογο και να προσφέρουν για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments