Lifestyle

MasterChef: Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef

MasterChef: Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef
MasterChef: Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef. Κέρδισε στον μεγάλο τελικό τον Διονύση Σαρακίνη. Όλα όσα έγιναν.

Όπως σας είχε ενημερώσει το pagenews.gr μέσω spoiler, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η μεγάλη νικήτρια του MasterChef 2021 για τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, καθώς επικράτησε του Διονύση Σαρακίνη με διαφορά δυο βαθμών. Η Μαργαρίτα είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef στην ιστορία του τηλεοπτικού, μαγειρικού διαγωνισμού στην Ελλάδα.

Μετά από 4,5 μήνες έφτασε η ώρα να μάθουμε τον μεγάλο νικητή του MasterChef 5 από τα χείλη των 3 καταξιωμένων σεφ και κριτών του παιχνιδιού, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη.

Μεγάλη νικήτρια δεν είναι η άλλη από τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, το απόλυτο φαβορί από την αρχή του παιχνιδιού, που αγαπήθηκε από το κοινό για τον χαρακτήρα της κι από τους κριτές και τους συμπαίκτες της για το μαγειρικό της ταλέντο.

Με δάκρυα στα μάτια η ταλαντούχα μαγείρισσα κράτησε το μεγάλο βραβείο στα χέρια της, με τον σύντροφό της, τον Χρήστο και τη μητέρα της, την κυρία Σοφία, να την αγκαλιάζουν ευτυχισμένοι! Δακρυσμένος ο Διονύσης Σαρακίνης συνεχάρη τη συμπαίκτριά του που κατάφερε να μαγειρέψει καλύτερα.

Όπως χθες, έτσι και σήμερα, ο εξώστης ήταν γεμάτος από τους υπόλοιπους παίκτες του φετινού ριάλιτι, τους οικείους και τους φίλους των δύο τελευταίων διαγωνιζόμενων, που επί πέντε μήνες έδιναν μάχη για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Τζιοβάνι, Ανούς, Παύλος, Λία, Μαρία, Τζαμαλής και πολλοί άλλοι ήταν εκεί για να ενθαρρύνουν τους συμπαίκτες τους. Η Μαργαρίτα είχε αποχωρήσει, χάνοντας μόνο ένα MasterClass και επιστρέφοντας ένα επεισόδιο αργότερα, στις καθιερωμένες «επιστροφές» του ριάλιτι. Αντίθετα ο Διονύσης δεν βγήκε ποτέ από το σπίτι του MasterChef ως την ημέρα του τελικού.

Αναλυτικά οι βαθμολογίες των δύο φιναλίστ

Πρώτη δοκιμασία

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: 8/10

Διονύσης Σαρακίνης: 7/10

Δεύτερη δοκιμασία

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: 8/10

Διονύσης Σαρακίνης: 7/10

Τρίτη δοκιμασία

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: 7/10

Διονύσης Σαρακίνης: 8/10

Τέταρτη δοκιμασία

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: 7/10

Διονύσης Σαρακίνης: 7/10

Πέμπτη δοκιμασία

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: 8/10

Διονύσης Σαρακίνης: 7/10

Τελική βαθμολογία

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: 38/50

Διονύσης Σαρακίνης: 36/50

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments