Πολιτική

Τσακαλώτος εμβόλιο: Έκανε την δεύτερη δόση

Τσακαλώτος εμβόλιο: Έκανε την δεύτερη δόση
Τσακαλώτος εμβόλιο: Ο πρώην υπουργός Οικονομικών μετά την πορεία για το εργασιακό νομοσχέδιο πήγε να κάνει την δεύτερη δόση του εμβολίου.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά την πορεία για το εργασιακό νομοσχέδιο πήγε να κάνει την δεύτερη δόση του εμβολίου Astrazeneca. Να θυμίσουμε ότι σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη απεργιακή κινητοποίηση για την ψήφιση του εργασιακού νομοσχέδιου, ενώ χιλιάδες κόσμου συμμετείχαν στην πορεία.

Και τις δυο… δράσεις του, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τις ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook. Και την πορεία και το εμβόλιο. Και στη δεύτερη ανάρτηση (για τον εμβολιασμό με AstraZeneca) εκτόξευσε και τα βέλη του για την τη φωτογραφία από τη δεύτερη δόση που είχε κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τσακαλώτος

“Για να είμαστε αξιόπιστοι δεν είναι κακό να πούμε το ότι η πλατφόρμα του εμβολιασμού δουλεύει καλά “

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών έγραψε για τον εμβολιασμό του: «από τον πρωθυπουργό μας κατάλαβα ότι πρέπει να είμαι γυμνόστηθος στη φωτογραφία για να δουλέψει το εμβόλιο αλλά ευτυχώς ο Αντρέας Ξανθός με διαβεβαίωσε ότι δεν είναι απαραίτητο».

Αφού εξαπέλυσε βέλη στην κυβέρνηση και γιατί «δεν έχει κάνει τίποτα για τα νοσοκομεία, δεν έχει κάνει τίποτα για την πρωτοβάθμια υγεία δεν έχει προσλάβει γιατρούς», ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανέφερε «Για να είμαστε αξιόπιστοι (…) δεν είναι κακό να πούμε το ότι η πλατφόρμα του εμβολιασμού δουλεύει καλά και ότι τα ραντεβού γίνονται στην ώρα τους».

Αλλά μετά συνέχισε λέγοντας: «Από την αναπαραγωγή της είδησης (σ.σ. για όσα είπε σε κομματική εκδήλωση για την πρωτοβάθμια υγεία) καταλαβαίνω ότι η ΝΔ το αποδέχεται (σ.σ. ότι δεν έχει κάνει τίποτα). Και χαίρονται που άφησαν ανοχύρωτα τα νοσοκομεία εν μέσω πανδημίας, δεν προσέλαβαν μισό μόνιμο υγειονομικό, δεν ενίσχυσαν την πρωτοβάθμια υγεία αλλά το ραντεβού των 13:24 συνήθως γίνεται 13:24. Θα μου πεις εδώ πανηγύριζαν που είχαμε 8% ύφεση, την τρίτη μεγαλύτερη στην Ευρώπη».

Νωρίτερα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε κάνει ανάρτηση και για την απεργία για το εργασιακό. «Ασταμάτητα δουλεύουν μόνο τα ρολόγια. 10ωρο αυτοί; 35ωρο εμείς. Ελαστικοποίηση αυτοί; Συλλογικές συμβάσεις εμείς. Απαξίωση του ΣΕΠΕ αυτοί; Ενίσχυση του εμείς. Δύο δρόμοι, δύο κόσμοι. Μια κρίσιμη επιλογή».

Λόγω των συγκεντρώσεων είναι κλειστό το κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Κουτσούμπας, συμμετέχοντας στην απεργιακή συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, σημείωσε πως ό,τι κι αν κάνει η κυβέρνηση το νομοσχέδιο είναι καταδικασμένο στην συνείδηση των εργαζομένων.

Όπως σημείωσε δε, τον τελικό λόγο πλέον έχουν οι εργάτες και οι εργάτριες, οι νέοι και οι νέες, που αν καταλάβουν και συνειδητοποιήσουν τη δύναμη τους, μπορούν να το αχρηστεύσουν, μπορούν να το στείλουν εκεί που ανήκει, στα σκουπίδια.

Σε δηλώσεις η πρόεδρος της ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά είπε ότι το νομοσχέδιο μας γυρίζει πίσω τονίζοντας οτι «ανοίγουμε ένα άλλο νέο δρόμο, τον δρόμο της αλλαγής με το πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments